Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Laptop macun değişimi sonrası garip durum

Hocam vidaları düzgün sıktığıma eminim macunu da kararında sürdüğüme eminim ne taşma ne de yayılmama oluyordu tekrar tekrar kontrol ettim
  2. Toukhan

Laptop macun değişimi sonrası garip durum

Laptop modeli profil açıklamamda vardır. Bugün 2 sene sonra termal macun değişmi yaptım (arctic mx4). Sıcaklıklarda ve boştayken çalışırken kesinlikle gözle görülür bir düşüş var (10-12 derece civarı) fakat yük altındayken çok bir değişim göremedim ekran kartım 90 dereceye ulaştı daha önce...
  3. Toukhan

Monitör Sağ Ve Sol Üst Köşesinde Nokta

Amariga izliyor seni oradan gamara o
  4. Toukhan

Arkadaşımın bilgisayarı siyah ekran ve bu hata yazılı durumda

Bilgisayarının açılmadığını bu ekranda kaldığını söylüyor onarım aracını yapması pek mümkün gözükmüyor. Kendisi laptop kullanıyor SSD çıkarıp takma imkanını sordum cevap bekliyorum. 1650920147 Ssd yi çıkarıp takma imkanı yokmuş.
  5. Toukhan

Arkadaşımın bilgisayarı siyah ekran ve bu hata yazılı durumda

Bir bilgisi olan varmı? SSD bozuk olarak tahmin ediyorum profil dosyasında sorun oluşmuş büyük ihtimal. Türkiyede değil kendisi bilgisayarcıya götürme gibi bi imkanı yok yani.
  6. Toukhan

Mavi Ekran Minidump bakarmısınız

https://www.mediafire.com/file/ifg7fdkz9035nqy/092721-14515-01.rar/file
  7. Toukhan

Yanlışlıkla masaüstündeki herşeyi sildim!

Hocam shift+delete ile sildim eminim
  8. Toukhan

Bilgisayarcılara gram güvenim yok
  9. Toukhan

Tamam güzel nasıl yapacağım bende bunu arıyorum
  10. Toukhan

Hocam shift+delete in ne işe yaradığından bihaberdarsınız galiba 1616767981 Hocam bazı programlar , yaptığım tasarım çalışmaları falan vardı onları istiyorum gerisi önemli değil zaten çoğu kısayoldu 1616768031 İşe yarasaydı zaten yazmazdım :(
  11. Toukhan

Gereksiz dosyaları falan siliyordum shift+delete ile yanlışlıkla parmağım kaydı ve yanlış bir tuşa bastım neye bastım bilmiyorum masaüstündeki her şey silindi bunu geri döndürmenin yolu varmı
  12. Toukhan

İnternetten Gta 5 İndirilirmi

Bazıları 20-30₺ ye gta5 li epic games hesabı satıyor aklımda bir site yok ama araştırırsanız bulursunuz.
  13. Toukhan

Video drivers crashed and was reset. Sorunu.

Tek bir oyunda tamamen rastgele bir süreç içerisinde "Veyahut kayaların yanından geçerken" Oyunumun ve driverların çökmesiyle oluşan bir sorun. Nasıl çözebilirim. AMD driverim WHQL da. Varmı bunun bir bilinen yöntemi?
  14. Toukhan

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Crackin nasıl yapıldığını biliyorsunuz değilmi? Oyun dosyaları değiştirilip korsan koruması kaldırılıyor. Steamden indirilen bir oyunu steaminde o oyun olan her hesapla açabilirsiniz mesela. Ama kırılırsa olmaz bu.
  15. Toukhan

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Bir fırının yaptığı ekmeğin tarifini alıp yapıp bedavaya yapıp dağıtırsan hırsızlık mıdır? O ne kadar hırsızlıksa bu da o kadar.
  16. Toukhan

Minidumpa bakarmısınız?

Yinemi amd.. bıktım artık şu driverlari silip silip whql yüklemeye. Zaten whql di tekrar mı silmem gerekiyor şimdi hayır ben yapmadım default olarak böyle geldi
  17. Toukhan

Minidumpa bakarmısınız?

Minidump dosyası neye benziyor?
  18. Toukhan

Minidumpa bakarmısınız?

@Vesemir http://www.mediafire.com/file/mdy2d8viagykkk7/022721-9046-01.rar/file
  19. Toukhan

Steam indirme hızı iyi mi

8mbps (megabit) internet yaklaşık 800kb/s (Saniyede 800 kilobayt) indirme yapıyor zaten steamden fazlasını beklemeyiniz. Bu hızla saatte 2gb indirme yapabilirsiniz. Uzun süre kullanmıştım.
  20. Toukhan

Bios yüzünden mi mavi ekran alıyorum?

Minidump dosyalarını paylaş @Vesemir yardım eder neyden hata yediğini 1612895108 Gigabyte
Top Bottom