Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
bence boş kavga herkes kafasına göre oynasın

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dostum bak hep aynı şeyi söylüyorum farkındayım ama windowsu bu ülkede %99 luk bir kısım orijinal kullanmıyor ama şu oyunlarda orj olmayınca abartmayı seviyorsunuz. Siz ve buradaki herkes gidip 1000 TL'ye windows alsın o zaman. Şimdi cevap gelmezse şaşırmam...

Ben OEM anahtarı alıp kullanıyorum şuan ve kullandığım yöntem de gayet de yasal. Windows'u orijinal kullanmamayı savunmadım zaten. Verecek cevap bulamayınca başka yerlerden açık aramaya çalışmayın. Oyunları korsan oynamak ne kadar hırsızlıksa, Windows'u korsan olarak kullanmak da bir o kadar hırsızlık.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
sen bir fırının satmak için yaptığı ekmeği para vermeden tezgahtan alıp gidersen hırsızlık mıdır o ne kadar hırsızlıksa bu da o kadar
Bir fırının yaptığı ekmeğin tarifini alıp yapıp bedavaya yapıp dağıtırsan hırsızlık mıdır? O ne kadar hırsızlıksa bu da o kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Bir fırının yaptığı ekmeğin tarifini alıp yapıp bedavaya yapıp dağıtırsan hırsızlık mıdır? O ne kadar hırsızlıksa bu da o kadar.
Tarif değil oyun dosyalarını değiştirmiyor. Oyun hala aynı oyun ve Credits yani yapanlar bölümünde hala orjinal yapımcının ismi yazıyor. ? Direk ekmeği çalmak.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
tarifini almıyor ki , direk çalıyor .d

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Korsan oyun indirmenin zararları çok fazla var. Bence boş değil ama hala herkesin kendi kararı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gelmeni bekliyordum inan. Acaba ne diyeceksiniz diye.
zararları kişinin kendisine kalmış ama bilmiyen arkadaşlar için söyliyeyim windowsunuzu cracklediğiniz zamanda pcniz tehdit altında sizi bir sunucuya atıyor ve orda saldırıya açık bekliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,422
Üyeler
167,976
Son üye
Pickle
Top Bottom