Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

Mert

80+ Silver
Korsanın her türlüsü hırsızlıktır. Aksini iddia ederek kendinizi rahatlatmaya çalışmayın.

Ekleme: Buna IPTV, Youtube Vanced, APK Spotify ve diğer muadil uygulama/siteler de dahil.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bence Birnevi Hırsızlık Kolay Yoldan Para Vermeden Bişeye Erişmek Diğer İnsanlar Enayi Mi Bu Kadar Para Harcıyolar Oyunları Almak İçin
Lafı dolandırmanın manası yok parası olanada olmayanada hırsızlıktır

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Berke
Türkiye'ye 5 kuruş faydası olmayan firmaların oyunlarını oynamak hırsızlık değildir. Ama Türkçe yerelleştirme yapılmış oyunu korsan oynamak hırsızlıktır.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
ona bakarsak araba almak istersek ve paramız yetmiyorsa çalalım mı? Oyuna verecek paran yoksa paranın yettiği oyunu oynamalısın bence.

Bence Birnevi Hırsızlık Kolay Yoldan Para Vermeden Bişeye Erişmek Diğer İnsanlar Enayi Mi Bu Kadar Para Harcıyolar Oyunları Almak İçin
Onu bize söylemeyeceksin. Kolay yoldan para kazanıp bu milletin vergileri ile cebini dolduranlara ve bu yüzden dolar, euro kurunun bu şekil de yüksek olmasına sebep olanlara da hırsız desene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,188
İsim
a l p e r
Ülkenin alakasını kuramadım bahane aramaktan vazgeç kardeşim benim param yok crack indiriyorum hırsızım de bitsin. Oyun yapımcısının umurunda mı sence senin veya ülkenin durumu paran yoksa oynamayacaksın kardeşim sanki açlıktan ölüyor da fırından ekmek çalmış o da hırsızlıkta neyse. Adamlar şaka gibi hala yaptıkları hırsızlığa kılıf uyduruyorlar.
Kral fırının yanında bedava ekmek dağıtıyolar sen fırından alıyon biz yanındaki bedava dağıtandan😂

Top Bottom