Neler Yeni

Yanlış bilgi!!Dikkat edin, korsan Minecraft oynamaktan korkmayın!

Zaryo00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Poyraz
Aynen kanki içki içincede günah değil o zaman bize, sadece hazırlayana günah, senin mantığa göre. Korsan oyun kul hakkıdır açık aramaya çalışmaya gerek yok. Nasıl mağazadan gidip kıyafet çalamıyorsan bu ürünleride korsan indirip çalamazsın
Kardeşim zaten şurda sitesi var indirebilirim dosya zaten hazır

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Sen diyorsunki adamı bıcaklamışlar zaten ölecek diye bir bıçakta ben salladım :D kafan güzelmiş dostum yanlış anlama yazdıklarından yaşının 13-15 civarında olduğunu varsayıyorum bunuda küçümsemek için yazmadım yazdıkların yanlış başlı başına korsan oyun oynamak günahtır kul hakkıdır.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Kanka ne bileyim öyle dedi bende doğru buldum
güzel kardeşim kısaca açıklıyayım. birilerinin milyonlarca dolar harcayarak yıllarca emek vererek hazırladığı oyunları para vermeden kullanıyorsun/kullanıyoruz bütün oyun ekibine hakkın geçmiş oluyor bir nevi. ama herkesin kendi tercihi bir şey diyemem kimsenin inancıda beni ilgilendirmez

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Shoto Todoroki
Korsan Minecraft oynamak günah değildir. Şimdi bana soracaksınız, "Peki ya günah kimin? ". Bu sorunun cevabını hazırsanız açıklıyorum. Cevap: Günah bizde değil, korsan Minecraft'ı oluşturup Google'a koyandadır. Çünkü biz hazır biz dosya indiriyoruz. Korsan Minecraft'ı oluşturanlar ise hazırlanmamış bir dosyayı emek vermeden kullanıma açık sunmuştur. Bunu daha büyük bir günah yapan ise Minecraft gibi para ile satılan oyunları korsanlaştırmalarıdır. Yani günah bizde değildir. İstediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Bu söylediklerim doğru çünkü okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenine sordum. Bu konuda haklı olduğumu ve bana katılanları yorumlara bekliyorum.
aynen katılıyorum çok haklısın bu arada hayat bilgisinden kaç aldın

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Sen diyorsunki adamı bıcaklamışlar zaten ölecek diye bir bıçakta ben salladım :D kafan güzelmiş dostum yanlış anlama yazdıklarından yaşının 13-15 civarında olduğunu varsayıyorum bunuda küçümsemek için yazmadım yazdıkların yanlış başlı başına korsan oyun oynamak günahtır kul hakkıdır.
hocama katılıyorum. bizde zamanında az korsan kullanmadık ne diyeyim şimdi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk bence konu başlığını değiştir başkaları doğru fln sanar mazallah

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Shoto Todoroki

Ekler

• Screenshot 2024-12-11 200835.png
    Screenshot 2024-12-11 200835.png
    914.9 KB · Hit: 14

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne dertler var.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Başlık bi devlet meselesi gibi yazılmış arkadaşın yazdığına göre ise arkadaşlar yeni güncelleme ile korsan oyun günah listesinden kaldırılmıştır herkese hayırlı olsun

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Tuğra
10 yıla yakındır minecraft oynuyorum serverlarda(serverlar oyuncular gelsin diye premium zorunlulugunu kaldırıyor) ve orijinalini bile kaçak bir siteden satın aldım ve ayrıyeten minecraftı oynayanların %80 i korsan oynuyor arkadaşlar

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Yunus Kocabay
Kanka senin dediğine göre virüs yersen adamda suç yok o zaman

Top Bottom