Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

ömersz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ömer
sey gibi dusun bir annenin cocogu var aprasizliktan bebek bezi caliyor ona hirsiz dermisin ayni mantik geliri olmayan ailesiyle yasanlar var onlar oyun oynamasin mi hic
Hırsız tabi ki :) Tehlikeli bir hırsız hemde bahanesi var çünkü karımı yatakta abimle bastım ikisinin de kafasına sıktım ben katil mi oldum şimdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
nice insanlar tanıyorum okulda yemeyip içmeyip harçlıklarını biriktirip oyun satın aldılar.online oyunlara para yatırdılar.onlara yazık değil mi?oyun üreticilerini düşüncene bu zavallaıları düşün.buraya 2000 TL yatırırsa bunlar, ne yiyip ne içecekler evde?açmı kalsınlar? vicdansızlar
kanka kendini niye zavalli duruma düşürüyorsun işte düşürme. arkadaşların onu oynadı bunu oynadı diye aralarında konuşurken sen para yoktu almadım mı dicen? online oyun olsa eyvallahta 30-40 saatlik oyun için 60 dolar para verilmez bi oyuna.

RDR 2’yi ben 150 liraya aldım oynadım 200 saat sonra kaldırdım rafa. ben o oyuna 60 dolar verseydim ağlaya ağlaya 200 saatten fazla oynamaya çalışırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
üzücü bir durum ama oda hırsız oluyor malesef ayrıca 2. Dediğine görede maddi durumu olmayıp hayatı boyunca araba sahibi olmayacak biri arabada çalsın ozaman kanka
fırının yanında birisi bedava ekmek dağıtıyor fırından mı alırsın bedava dağıtandan mı?😂

adamlar sana zorla vermiyor ki . sen gidip alıyorsun aa burda bedavaymış diye

Existentia

80+ Silver
peki 100 TL lik oyunu bize 1000-2000 TL ye satmak hırsızlık mıdır?
hayır beğenmiyorsan alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır. Fakirin alacak gücü yok ne yapsın
indirim beklesin

gecen sene bf 5 50 lira diye bas bas bagirdim simdi oyun 50 dolar olmus. herkes oynarken sen bakican mi oyle mesela
ea play alsın her şeyin yolu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
hayır beğenmiyorsan alma

indirim beklesin

ea play alsın her şeyin yolu var
neyin yolu var ustte begenmiyosan alma demissin

abicim adamin biri parayla satiyor digeri bedavaya veriyor enayi olmayan gidip parayla satandan almaz. aynisi hersey icin gecerli

birisi bedava ferrari de dagitsa bedava ekmekte dagitsa herkes gider bedava olandan alir

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayır. Fakirin alacak gücü yok ne yapsın
Oynamasın? Fakirin telefon alacak gücü yoksa çalıyor mu?
gecen sene bf 5 50 lira diye bas bas bagirdim simdi oyun 50 dolar olmus. herkes oynarken sen bakican mi oyle mesela
Bakacaksın gerekirse.

abicim adamin biri parayla satiyor digeri bedavaya veriyor enayi olmayan gidip parayla satandan almaz.
Satmıyor, çalıyor sen de ona yardım ve yataklık yapıyorsun. O adam o oyuna servet ve emek döküyor. Hesabını nasıl vereceksiniz merak ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Oynamasın? Fakirin telefon alacak gücü yoksa çalıyor mu?

Bakacaksın gerekirse.

Satmıyor, çalıyor sen de ona yardım ve yataklık yapıyorsun. O adam o oyuna servet ve emek döküyor. Hesabını nasıl vereceksiniz merak ediyorum.
abicim robin hood diye bisey duymadiniz mi ya crackciler bildigin robin hood al zenginden ver fakire

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
abicim robin hood diye bisey duymadiniz mi ya crackciler bildigin robin hood al zenginden ver fakire
Kardeşim ben de ideolojik olarak sol görüşlü biriyim. Zenginin parasında fakirin hakkı vardır kafasında bir adamım ama sonuç olarak adamın bir ürünü o. Emek ve servet dökmüş, bu bakkaldan ekmek çalmak ile aynı. Hatta ekmek çalmak daha kabul edilebilir, açtır ama oyun öyle değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Kardeşim ben de ideolojik olarak sol görüşlü biriyim. Zenginin parasında fakirin hakkı vardır kafasında bir adamım ama sonuç olarak adamın bir ürünü o. Emek ve servet dökmüş, bu bakkaldan ekmek çalmak ile aynı. Hatta ekmek çalmak daha kabul edilebilir, açtır ama oyun öyle değil.
muzikte indirme o zaman film de indirme izleme. 10 yil once netflix spotify yokken hirsizlik degildi de simdi bunlar cikinca mi hirsizlik oldu. ayiptir soylemesi islam teknolojiye gore mi yasaniyor?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
muzikte indirme o zaman film de indirme izleme. 10 yil once netflix spotify yokken hirsizlik degildi de simdi bunlar cikinca mi hirsizlik oldu. ayiptir soylemesi islam teknolojiye gore mi yasaniyor?
İndirmiyorum zaten, o zaman da hırsızlıktı. Youtube ortaya çıktığından beri orijinal sayfadan içerikleri dinleyebiliyorsun dostum. Hem sahibine de emeğinin karşılığını vermiş oluyorsun.

Top Bottom