Hırsız tabi kisey gibi dusun bir annenin cocogu var aprasizliktan bebek bezi caliyor ona hirsiz dermisin ayni mantik geliri olmayan ailesiyle yasanlar var onlar oyun oynamasin mi hic
Hırsız tabi kisey gibi dusun bir annenin cocogu var aprasizliktan bebek bezi caliyor ona hirsiz dermisin ayni mantik geliri olmayan ailesiyle yasanlar var onlar oyun oynamasin mi hic
kanka kendini niye zavalli duruma düşürüyorsun işte düşürme. arkadaşların onu oynadı bunu oynadı diye aralarında konuşurken sen para yoktu almadım mı dicen? online oyun olsa eyvallahta 30-40 saatlik oyun için 60 dolar para verilmez bi oyuna.nice insanlar tanıyorum okulda yemeyip içmeyip harçlıklarını biriktirip oyun satın aldılar.online oyunlara para yatırdılar.onlara yazık değil mi?oyun üreticilerini düşüncene bu zavallaıları düşün.buraya 2000 TL yatırırsa bunlar, ne yiyip ne içecekler evde?açmı kalsınlar? vicdansızlar
aslında evetBence Birnevi Hırsızlık Kolay Yoldan Para Vermeden Bişeye Erişmek Diğer İnsanlar Enayi Mi Bu Kadar Para Harcıyolar Oyunları Almak İçin
fırının yanında birisi bedava ekmek dağıtıyor fırından mı alırsın bedava dağıtandan mı?üzücü bir durum ama oda hırsız oluyor malesef ayrıca 2. Dediğine görede maddi durumu olmayıp hayatı boyunca araba sahibi olmayacak biri arabada çalsın ozaman kanka
Evetnapalım ya onlarca dolar para verip oyun mu alalım?
böyle diyenleri parası olduğunde verdigini görmedim boş palavraben bi oyun oynamak için yüzlerce TL veremem. parası olan versin.
bro ne anlatiyon senHırsız tabi kiTehlikeli bir hırsız hemde bahanesi var çünkü karımı yatakta abimle bastım ikisinin de kafasına sıktım ben katil mi oldum şimdi.
hayır beğenmiyorsan almapeki 100 TL lik oyunu bize 1000-2000 TL ye satmak hırsızlık mıdır?
indirim beklesinHayır. Fakirin alacak gücü yok ne yapsın
ea play alsın her şeyin yolu vargecen sene bf 5 50 lira diye bas bas bagirdim simdi oyun 50 dolar olmus. herkes oynarken sen bakican mi oyle mesela
neyin yolu var ustte begenmiyosan alma demissinhayır beğenmiyorsan alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirim beklesin
ea play alsın her şeyin yolu var
Oynamasın? Fakirin telefon alacak gücü yoksa çalıyor mu?Hayır. Fakirin alacak gücü yok ne yapsın
Bakacaksın gerekirse.gecen sene bf 5 50 lira diye bas bas bagirdim simdi oyun 50 dolar olmus. herkes oynarken sen bakican mi oyle mesela
Satmıyor, çalıyor sen de ona yardım ve yataklık yapıyorsun. O adam o oyuna servet ve emek döküyor. Hesabını nasıl vereceksiniz merak ediyorum.abicim adamin biri parayla satiyor digeri bedavaya veriyor enayi olmayan gidip parayla satandan almaz.
abicim robin hood diye bisey duymadiniz mi ya crackciler bildigin robin hood al zenginden ver fakireOynamasın? Fakirin telefon alacak gücü yoksa çalıyor mu?
Bakacaksın gerekirse.
Satmıyor, çalıyor sen de ona yardım ve yataklık yapıyorsun. O adam o oyuna servet ve emek döküyor. Hesabını nasıl vereceksiniz merak ediyorum.
Kardeşim ben de ideolojik olarak sol görüşlü biriyim. Zenginin parasında fakirin hakkı vardır kafasında bir adamım ama sonuç olarak adamın bir ürünü o. Emek ve servet dökmüş, bu bakkaldan ekmek çalmak ile aynı. Hatta ekmek çalmak daha kabul edilebilir, açtır ama oyun öyle değil.abicim robin hood diye bisey duymadiniz mi ya crackciler bildigin robin hood al zenginden ver fakire
muzikte indirme o zaman film de indirme izleme. 10 yil once netflix spotify yokken hirsizlik degildi de simdi bunlar cikinca mi hirsizlik oldu. ayiptir soylemesi islam teknolojiye gore mi yasaniyor?Kardeşim ben de ideolojik olarak sol görüşlü biriyim. Zenginin parasında fakirin hakkı vardır kafasında bir adamım ama sonuç olarak adamın bir ürünü o. Emek ve servet dökmüş, bu bakkaldan ekmek çalmak ile aynı. Hatta ekmek çalmak daha kabul edilebilir, açtır ama oyun öyle değil.
İndirmiyorum zaten, o zaman da hırsızlıktı. Youtube ortaya çıktığından beri orijinal sayfadan içerikleri dinleyebiliyorsun dostum. Hem sahibine de emeğinin karşılığını vermiş oluyorsun.muzikte indirme o zaman film de indirme izleme. 10 yil once netflix spotify yokken hirsizlik degildi de simdi bunlar cikinca mi hirsizlik oldu. ayiptir soylemesi islam teknolojiye gore mi yasaniyor?