Forum Fedaisi
80+ Bronze
cod un hikaye modu yok zaten dimi guzel kardesimSen ne anlatıyon birader online oyunu niye kırsınlar ISAOJDJKWKSJMWMKKWJSNMQMSKWKMWMWMWK PATLADIM RESMEN BU KADARMI FARK EDER
cod un hikaye modu yok zaten dimi guzel kardesimSen ne anlatıyon birader online oyunu niye kırsınlar ISAOJDJKWKSJMWMKKWJSNMQMSKWKMWMWMWK PATLADIM RESMEN BU KADARMI FARK EDER
DJQKWMMWQKQMQMMWMQMKAKAMAAM 45 DK SÜREN HIKAYEYE BENDE UĞRAŞMAMcod un hikaye modu yok zaten dimi guzel kardesim
Cod hikayesi sürümüde online bağlantılı, launcher içinden oynanıyor zaten.cod un hikaye modu yok zaten dimi guzel kardesim
Lafı dolandırmanın manası yok parası olanada olmayanada hırsızlıktırBence Birnevi Hırsızlık Kolay Yoldan Para Vermeden Bişeye Erişmek Diğer İnsanlar Enayi Mi Bu Kadar Para Harcıyolar Oyunları Almak İçin
sen ugrassanda bire icraat gosteremezsin zaten ama adamlar ugrasip da kiramiyorlar at gozluklerini cikarip oyun medyasini takip et azicikDJQKWMMWQKQMQMMWMQMKAKAMAAM 45 DK SÜREN HIKAYEYE BENDE UĞRAŞMAM
Onu bize söylemeyeceksin. Kolay yoldan para kazanıp bu milletin vergileri ile cebini dolduranlara ve bu yüzden dolar, euro kurunun bu şekil de yüksek olmasına sebep olanlara da hırsız desene.Bence Birnevi Hırsızlık Kolay Yoldan Para Vermeden Bişeye Erişmek Diğer İnsanlar Enayi Mi Bu Kadar Para Harcıyolar Oyunları Almak İçin
Sen çok başarılı birine benziyorsunsen ugrassanda bire icraat gosteremezsin zaten ama adamlar ugrasip da kiramiyorlar at gozluklerini cikarip oyun medyasini takip et azicik
simdiden bagzi seylerin farkina varmaya baslamissin aferim kardesimSen çok başarılı birine benziyorsun
PSUSQJHSJAJSMSJJANJSI TM ABİsimdiden bagzi seylerin farkina varmaya baslamissin aferim kardesim
Kral fırının yanında bedava ekmek dağıtıyolar sen fırından alıyon biz yanındaki bedava dağıtandanÜlkenin alakasını kuramadım bahane aramaktan vazgeç kardeşim benim param yok crack indiriyorum hırsızım de bitsin. Oyun yapımcısının umurunda mı sence senin veya ülkenin durumu paran yoksa oynamayacaksın kardeşim sanki açlıktan ölüyor da fırından ekmek çalmış o da hırsızlıkta neyse. Adamlar şaka gibi hala yaptıkları hırsızlığa kılıf uyduruyorlar.