Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Batuhan Divrik
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. hırsızlıktır.
bazı arkadaşlar sadece oyunu kıranı suçlu bulmuşlar. arkadaşlar biri bakkalın camını kırınca siz içerden mal alsanız bu hırsızlık olmaz mı?
ha paranız yoksa oynamayın dostlarım. rdr2 oynamadı diye kimsenin hayatından bir şey eksilmez. ben oynayamadım mesela. çünkü verecek param yok.
Benimde. Ama Witcher 3 ü aldım oynuyorum indirimlerde 10 TL'ye kadar düşüyor. Herkese öneririm.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
az değil ama bu hırsızlık hakkı doğurmuyor
Bana göre hırsızlık değil olsa zaten hiç crack uygulama kullanmam. Neden ben Adobe ürünlerine ondan para kazanmadığım sürece yılda binlerce TL ödeyeyim ki?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
O zaman OEM anahtar alıp 1000 tllik windowsu 60 TL'ye kullanmak ile 300 tllik oyuna 10 TL korsan indirmek ayın şey oluyor ? O zaman bundan sonra korsan alırken de 10 TL'ye satılanı alacağım :D
Korsan olarak satılan 10 TL'lik oyun mu 😂 ? Neyse anlamamaya ısrarlısınız sanırım fazla anlatmaya çabalamayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Bana göre hırsızlık değil olsa zaten hiç crack uygulama kullanmam. Neden ben Adobe ürünlerine ondan para kazanmadığım sürece yılda binlerce TL ödeyeyim ki?
Adobe bir şirket olduğu için onları desteklemek ve daha fazla program çıkarmasını sağlamak için ve bu bir ÜRÜN olduğu için tabi ki de

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Batuhan Divrik
Korsan olarak satılan 10 TL'lik oyun mu 😂 ? Neyse anlamamaya ısrarlısınız sanırım fazla anlatmaya çabalamayacağım.
:D Türkçeniz baya iyi okuduğunuzu baya iyi anlıyorsunuz :D 300 tllik oyunu 10 TL'ye alınca sorun yok demişim korsan olarak satılan 10 tllik oyun mu diyorsunuz anladınız da işinize gelmedi sanırım :D

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Az mı o hiç? Bizi düşünüp güzel fiyat koymazlarsa bize de crack gibi bir hak doğuyor.

Şimdi bakarsan Avrupa'da gelirler daha yüksek ve bu sektör genelde burada. Çoğu Avrupa ülkesinde korsan yasal değil yani gerçekten ceza vs. yeniyor. Bizde öyle bir yasa yok. Devlet unutmuş değil bence bile bile koymamış. Hem dışarıya döviz gitmiyor hem de vatandaşta o tip şeylere harcayacak çok para yok onlar da harcamıyor.
sen çok değişik bir specimensin. bu düşünce yapısı dünyaya çok sık gelmez. o neymiş öyle ya. çoğu avrupa ülkesinin senden zengin olması oyun yapanın suçu değil dostum haberin olsun. suçlu belli. kendi içindeki vicdan mahkemende bunu dikkate al. böyle kendini haklı çıkaramazsın. çalmaya hakkın yok.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Adobe bir şirket olduğu için onları desteklemek ve daha fazla program çıkarmasını sağlamak için ve bu bir ÜRÜN olduğu için tabi ki de
Neden destekleyeyim? Onların programını kullanırken öğreniyorum da yani kendi programlarını bilen kişi oluyor. Hatta muhtemelen onu satın almış birine de yardımım olmuştur yani onların faydasına oluyor. Ha para kazansam bundan tamam o zaman.

Top Bottom