Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
aldığın şey bir ürün olduğu için
bak abim ne güzel yazmış. sen yediğin yemekten de para kazanmıyorsun ama paşa paşa ücretini ödüyorsun. basit mantık bunlar. aldığın hizmetin bedelini ödemen lazım.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. hırsızlıktır.
bazı arkadaşlar sadece oyunu kıranı suçlu bulmuşlar. arkadaşlar biri bakkalın camını kırınca siz içerden mal alsanız bu hırsızlık olmaz mı?
ha paranız yoksa oynamayın dostlarım. rdr2 oynamadı diye kimsenin hayatından bir şey eksilmez. ben oynayamadım mesela. çünkü verecek param yok.
anlamıyorlar işte savunuyorlar crack şaka gibi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Batuhan Divrik
şöyle bir sistem daha var ayni hesabı bir kaç kişi paylaşıyor ama aynanda oynanıyor bu ise tama korsan değil
Ondan bahsetmiyorum farkındaysanız. 10 TL'ye içinde örneğin cyberpunk olan steam hesabı aldım paylaşımlı falan değil bu satan kişi %100 kendi hesabı :D

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Neden destekleyeyim? Onların programını kullanırken öğreniyorum da yani kendi programlarını bilen kişi oluyor. Hatta muhtemelen onu satın almış birine de yardımım olmuştur yani onların faydasına oluyor. Ha para kazansam bundan tamam o zaman.
sen yediğin yemekten de para kazanmıyorsun ama paşa paşa ücretini ödüyorsun. basit mantık bunlar. aldığın hizmetin bedelini ödemen lazım.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
:D Türkçeniz baya iyi okuduğunuzu baya iyi anlıyorsunuz :D 300 tllik oyunu 10 TL'ye alınca sorun yok demişim korsan olarak satılan 10 tllik oyun mu diyorsunuz anladınız da işinize gelmedi sanırım :D

300 TL'lik oyun tam olarak nerede 10 TL'ye satılıyor? Örnek gösterin cevaplayayım.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

goshawk

80+ Bronze
Dahası