Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Bedava uygulamalarda da ürün sen oluyorsun onlar sana para ödüyor mu?

Tamam git şimdi crack oyun kullanan herkesi dava et. Çünkü sana göre hırsız. Ben crack "oyun" kullanmıyorum ama kullananı anlıyorum. O değişik specimen sensin. Muhtemelen Windows'un OEM keyli zaten sonra çıkıp hırsızlık diyorsun.
ihtimaller üzerinden beni yargılayamazsın.
bedava uygulamalarda evet ürün sensin ancak firma BEDEL olarak sana zaten uygulamayı sunmuş. karşılıklı bir alışveriş yapmışsınız yani.
evet benim ürünümü aynı şekilde çalsalar dava ederim zaten merak etme. bir şeyler üretmek kolay değil.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Örnek olarak verdim hala saçma saçma cevap veriyorsunuz ya :D https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/dilediginiz-3-oyun-hediye girin bakın 3 oyun hediye demiş cyberpunk da var içlerinde ortalama 8 TL'ye geliyor hatta :D Cevaplayın.
Hesap veya oyunlar çalıntı değilse neden hırsızlık olsun? Belki adam bu pazarlama yöntemiyle reklamdan para kazanıyordur. Bir arkadaşın 300 TL'ye oyun alsa bir süre oynasa. Sonra hesabı sana hediye etse bu da hırsızlık oluyor o zaman?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
sen yediğin yemekten de para kazanmıyorsun ama paşa paşa ücretini ödüyorsun. basit mantık bunlar. aldığın hizmetin bedelini ödemen lazım.
Tamam bana söyler misin senin Windows'un retail key'li mi?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Batuhan Divrik
adamın kendi hesabıysa sıkıntı yok , ama çalıp satıyorsa sıkıntı var
Yani sizce kendi hesabına 250 TL'ye aldığı cybetpunkı 8 TL'ye satıyor öyle mi :D
bu dediğim sistem olabilir ben öyle 25tlye 3 oyun aldım
Bu sistem de hırsızlık değil yani öyle mi ? 250 TL'ye satılan oyunu 8 TL'ye oynuyorum normal de 2 kişi oynadığı için 500 alacekken firma 258 alıyor ama normal yani :D

dbs01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Doğa Barış Sahip
Yani biz korsan oyunlarla büyüdük , ama kendi adıma artık korsan kullanmıyorum , korsan olarak yazılım kullanılmasını ve oyun oynamayı tasvip etmiyorum

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Top Bottom