En İyi linux dağıtımı hangisi?

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
175
oyun açsın discord LoL korsan oyun çalışsın

ben şuan ubuntu kullanıyorum. daha çnce mint kullandım ama beğenmedim. ubuntuyu tercih edebilrsin. kullanımı kolay ve kurulumu falan da kolay bir dağıtım. ama lol açmaz hanerin olsun çünkü lolün hile engelleme yazılımını indirmene izin vermiyor linux dağıtımları

ben şuan ubuntu kullanıyorum. daha çnce mint kullandım ama beğenmedim. ubuntuyu tercih edebilrsin. kullanımı kolay ve kurulumu falan da kolay bir dağıtım. ama lol açmaz hanerin olsun çünkü lolün hile engelleme yazılımını indirmene izin vermiyor linux dağıtımları
vazgeçtim linux kadar kötü bir şey görmedim onun yerine win 11 x-lite kurdum daha iyi performans veriyor limuxtan

vazgeçtim linux kadar kötü bir şey görmedim onun yerine win 11 x-lite kurdum daha iyi performans veriyor limuxtan
bunun tek sebebi windowsu tekelleşmesi windowsa yaranacakalr diye doğru dürüst nvdia gibi bazı şirketler linuxa destek sağlamıyor. tabi bunun bir diğer sebebi de linuxa destek sağlarlarsa oluşacak mali zarar çünkü linux dünyadaki %10 luk kesimi kapsıyor. bir de çok fazla dağıtımı var her birine adamlar ayrı ayrı destek sağlamak istemiyor.

linux kadar kötü bir şey görmemeniz normal çünkü

oyun açsın discord LoL korsan oyun çalışsın
istediğiniz şey bu :D

Lolü linuxta oynamanız imkansızdır çünkü LOL, Linux kernel için Vanguard yazmamış. MAC için yazıp Linux'a destek vermemeleri garip.

Korsan oyun noktasında da Linux daha güvenli olduğu için muhtemelen engelleyecektir, bu konuda hiç deneyimim yok ama ne linuxta ne windowsta korsan kullanmıyorum.
Linuxta da yeniyim Mint kullanıyorum dual boot ile windows 11 de var windows 11'de şu an tonla problem yaşıyorum ve çözmekle uğraşıyorum.

Yani sizin amacınıza baştan uymuyormuş zaten Linux.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri