mesele kalinin önerilmesi değil. mesele kalinin neden önerildiği de değil. senin cevap verememene takılıyorum.burada kaliyi sadece ben önermedim ayrıca. neden bana patladın onu da anlamadım, zaten aradığın sorunun cevabı konuda var
mesele kalinin önerilmesi değil. mesele kalinin neden önerildiği de değil. senin cevap verememene takılıyorum.burada kaliyi sadece ben önermedim ayrıca. neden bana patladın onu da anlamadım, zaten aradığın sorunun cevabı konuda var
daha önceki mesajında demişsin kaliyi neden önerdin diye. şimdi zortladığın için boşuna konuyu değiştirme kendi uyduruğun yalana inanıyorsunmesele kalinin önerilmesi değil. mesele kalinin neden önerildiği de değil. senin cevap verememene takılıyorum.
tamam işte hala neden önerdiğini söyleyemiyorsun işte bunu bile algılayamıyorsun. tavrıma mı bozuldun ?hadi ordan kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun senle daha fazla uğraşmayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha önceki mesajında demişsin kaliyi neden önerdin diye. şimdi zortladığın için boşuna konuyu değiştirme kendi uyduruğun yalana inanıyorsun
güvenlik açısından iyi diye önerdim kankatamam işte hala neden önerdiğini söyleyemiyorsun işte bunu bile algılayamıyorsun. tavrıma mı bozuldun ?
"Canım kardeşim benim kalbini kırmak istemiyorum niyetim kötü değil tamamen bilgilenmek için soruyorum hiçbir bilgim yok. kaliyi yeni başlamış birine neden önerdiğini açıklar mısın acaba ?"
kali nasıl başlangıç için iyi oluyorkali linux, ubuntu, linux mint iyidir