Windows hangi linux dağıtımına geçmeliyim

şimdiye kadar hep windows kullandım demek ne oluyor allahın kör cahili ? kali zor veya kötü demedim yeni geçecek biri ne yapsın kaliyi ? penatrasyon testi mi yapacak adam.
tamam kanka çok zekisin pardoooon

boş boş yorum kasmak için ordan burdan duyduğunuz 2 bilgiyle fikir veriyorsunuz millete. ömründe kali kullanmadığına bile yemin edebilirim.
adam öneri istemiş önerimi beğenmedin diye carcar yapıyorsun anladık kanka en herbokolog sensin

Şimdiye kadar hep windows kullandım ama windows artık hoşuma gitmiyor ve linuxa geçmek istiyorum windows tan geçicek biri için en iyi Linux dağıtımı hangisi sizce
korkma zamanla alışırsın ubuntu diyorlar ama kuruyosun baba kalini bakıyosun rahatına şaka bi yana yusuf ipek ten dinlemiştim birini se başla kanka korkma oyle dıuyordu aşşağı yukarı

adam öneri istemiş önerimi beğenmedin diye carcar yapıyorsun anladık kanka en herbokolog sensin
yav g*rizekalı herif önerini beğenmedim değil a*tal a*tal öneri yapıyorsun adam gibi soru soruyorum neyini önerdin kalinin diye 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun. bir şeyi bildiğimi iddia etmiyorum senin a*tal olduğunu iddia ediyorum.

yav g*rizekalı herif önerini beğenmedim değil a*tal a*tal öneri yapıyorsun adam gibi soru soruyorum neyini önerdin kalinin diye 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun. bir şeyi bildiğimi iddia etmiyorum senin a*tal olduğunu iddia ediyorum.
kes ya biri daha gelmiş kali kur diye git ötede ağla

benim sinirlendiğim şey senin kullandığın kelimeler sanki forumun dayısı gibi adamı sorguya çekiyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu senin a*tal olduğun gerçeğini değiştirmiyor. önerinin altını dolduramayacaksan ne boka burdasın ?
millete a.tal demekle de zeki olunmuyor bunun farkında değilsen a.tal olan sensin

Şimdiye kadar hep windows kullandım ama windows artık hoşuma gitmiyor ve linuxa geçmek istiyorum windows tan geçicek biri için en iyi Linux dağıtımı hangisi sizce
linux mint kullanıyorum gayet iyi ama ne yapacağına bağlı ben sadece webde takılıyodum başka işim yoktu linuxa geçince ram tüketiimim azaldı işime geldi eğer spesifik bi ihtiyacın yoksa yada çok geçmek istemiyosan windows güzeldir linuxu kullanmak için irade istek gerekiyo bence

hala doğru düzgün kaliyi neden yeni başlayan birine önerdiğini söyleyemedin. kimin ahraz olduğu belli oluyor.
burada kaliyi sadece ben önermedim ayrıca. neden bana patladın onu da anlamadım, zaten aradığın sorunun cevabı konuda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,033
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri