Hangi linux dağıtımını kullanmalıyım?

WOYAC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Merhabalar bilgisayarımda 16gb ram var Windows 11 kullanıyorum ve yetmiyor oyun oynayan birisiyim oynadığım oyunlar ets2 war thunder elite dangerous assetto corsa squad project zomboid dayz cs2 rust the witcher 3 ve pubg oyunlarını oynuyorum bu oyunların hepsini veya çoğunu sorunsuz çalıştırabilen az ram kullanan ve kullanması basit bir linux dağıtımı önerebilir misiniz.

ZorinOS öneririm.

ZorinOS öneririm.
ZorinOS çok duyuyorum ve öneriliyor Windows işletim sistemine benzerliğinden dolayı alışması kolay diyorlar fakat oyun oynadığım içinde bazıları SteamOS alternatifi olan Bazzite öneriyor kafam karışık galiba ZorinOS yükleyecem

ZorinOS çok duyuyorum ve öneriliyor Windows işletim sistemine benzerliğinden dolayı alışması kolay diyorlar fakat oyun oynadığım içinde bazıları SteamOS alternatifi olan Bazzite öneriyor kafam karışık galiba ZorinOS yükleyecem
İkisini de dene. Çok bir şey kurmadan göz üstü bir oyunları dene bakalım en fazla hangisi performans veriyor ona geçersin. Deneme var zaten neredeyse tüm Linux dağıtımlarında. Gündelik kullanıcı + oyun için benc ZorinOS iyidir. Photon var zaten Steam'de.

İkisini de dene. Çok bir şey kurmadan göz üstü bir oyunları dene bakalım en fazla hangisi performans veriyor ona geçersin. Deneme var zaten neredeyse tüm Linux dağıtımlarında. Gündelik kullanıcı + oyun için benc ZorinOS iyidir. Photon var zaten Steam'de.
bencede windows'a çok alışığım çok zorlanmak istemediğim için büyük ihtimal ZorinOS e geçeceğim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri