Neler Yeni

Windows hangi linux dağıtımına geçmeliyim

1905

80+ Silver
burada kaliyi sadece ben önermedim ayrıca. neden bana patladın onu da anlamadım, zaten aradığın sorunun cevabı konuda var
mesele kalinin önerilmesi değil. mesele kalinin neden önerildiği de değil. senin cevap verememene takılıyorum.

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar
hadi ordan kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun senle daha fazla uğraşmayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesele kalinin önerilmesi değil. mesele kalinin neden önerildiği de değil. senin cevap verememene takılıyorum.
daha önceki mesajında demişsin kaliyi neden önerdin diye. şimdi zortladığın için boşuna konuyu değiştirme kendi uyduruğun yalana inanıyorsun

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
hadi ordan kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun senle daha fazla uğraşmayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha önceki mesajında demişsin kaliyi neden önerdin diye. şimdi zortladığın için boşuna konuyu değiştirme kendi uyduruğun yalana inanıyorsun
tamam işte hala neden önerdiğini söyleyemiyorsun işte bunu bile algılayamıyorsun. tavrıma mı bozuldun ?

"Canım kardeşim benim kalbini kırmak istemiyorum niyetim kötü değil tamamen bilgilenmek için soruyorum hiçbir bilgim yok. kaliyi yeni başlamış birine neden önerdiğini açıklar mısın acaba ?"

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar
tamam işte hala neden önerdiğini söyleyemiyorsun işte bunu bile algılayamıyorsun. tavrıma mı bozuldun ?

"Canım kardeşim benim kalbini kırmak istemiyorum niyetim kötü değil tamamen bilgilenmek için soruyorum hiçbir bilgim yok. kaliyi yeni başlamış birine neden önerdiğini açıklar mısın acaba ?"
güvenlik açısından iyi diye önerdim kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,572
Üyeler
171,947
Son üye
Emrecv1
Top Bottom