Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
aldığın şey bir ürün olduğu için
Bedava uygulamalarda da ürün sen oluyorsun onlar sana para ödüyor mu?
sen çok değişik bir specimensin. bu düşünce yapısı dünyaya çok sık gelmez. o neymiş öyle ya. çoğu avrupa ülkesinin senden zengin olması oyun yapanın suçu değil dostum haberin olsun. suçlu belli. kendi içindeki vicdan mahkemende bunu dikkate al. böyle kendini haklı çıkaramazsın. çalmaya hakkın yok.
Tamam git şimdi crack oyun kullanan herkesi dava et. Çünkü sana göre hırsız. Ben crack "oyun" kullanmıyorum ama kullananı anlıyorum. O değişik specimen sensin. Muhtemelen Windows'un OEM keyli zaten sonra çıkıp hırsızlık diyorsun.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Batuhan Divrik

Erikli Damacanası

80+ Bronze

Tamam git şimdi crack oyun kullanan herkesi dava et. Çünkü sana göre hırsız. Ben crack "oyun" kullanmıyorum ama kullananı anlıyorum. O değişik specimen sensin. Muhtemelen Windows'un OEM keyli zaten sonra çıkıp hırsızlık diyorsun.
gerçek bedava ise evet

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Örnek olarak verdim hala saçma saçma cevap veriyorsunuz ya :D https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/dilediginiz-3-oyun-hediye girin bakın 3 oyun hediye demiş cyberpunk da var içlerinde ortalama 8 TL'ye geliyor hatta :D Cevaplayın.
bu dediğim sistem olabilir ben öyle 25tlye 3 oyun aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptığınız hırsızlık değil bunu destekliyorum

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
gerçek bedava ise evet
Tam olarak neye evet yani? Günlük kullandığımız Discord gibi uygulamalar bile verilerimizle ticaret yaparken ürün biz oluyoruz ve bizi bedavaya alıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek

Kanada da 86 yaşında crack oyun kullanana kadına bile ceza verildi. Türkiyede uygulanmıyor diye suç değil sanmayın

Top Bottom