Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
o zaman gerçekten bedava olanları oynayın 400tl fazla ama kaç oyun 400tlden çıkıyor genel aralık 200 300 3a
Az mı o hiç? Bizi düşünüp güzel fiyat koymazlarsa bize de crack gibi bir hak doğuyor.

Şimdi bakarsan Avrupa'da gelirler daha yüksek ve bu sektör genelde burada. Çoğu Avrupa ülkesinde korsan yasal değil yani gerçekten ceza vs. yeniyor. Bizde öyle bir yasa yok. Devlet unutmuş değil bence bile bile koymamış. Hem dışarıya döviz gitmiyor hem de vatandaşta o tip şeylere harcayacak çok para yok onlar da harcamıyor.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
Ben OEM anahtarı alıp kullanıyorum şuan ve kullandığım yöntem de gayet de yasal. Windows'u orijinal kullanmamayı savunmadım zaten. Verecek cevap bulamayınca başka yerlerden açık aramaya çalışmayın. Oyunları korsan oynamak ne kadar hırsızlıksa, Windows'u korsan olarak kullanmak da bir o kadar hırsızlık.
O zaman OEM anahtar alıp 1000 tllik windowsu 60 TL'ye kullanmak ile 300 tllik oyuna 10 tl korsan indirmek ayın şey oluyor ? O zaman bundan sonra korsan alırken de 10 TL'ye satılanı alacağım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
zararları kişinin kendisine kalmış ama bilmiyen arkadaşlar için söyliyeyim windowsunuzu cracklediğiniz zamanda pcniz tehdit altında sizi bir sunucuya atıyor ve orda saldırıya açık bekliyorsunuz.
Sektöre ve oyuncu topluluğuna zararlarını diyorum.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Tarif değil oyun dosyalarını değiştirmiyor. Oyun hala aynı oyun ve Credits yani yapanlar bölümünde hala orjinal yapımcının ismi yazıyor. ? Direk ekmeği çalmak.
Crackin nasıl yapıldığını biliyorsunuz değilmi? Oyun dosyaları değiştirilip korsan koruması kaldırılıyor. Steamden indirilen bir oyunu steaminde o oyun olan her hesapla açabilirsiniz mesela. Ama kırılırsa olmaz bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Az mı o hiç? Bizi düşünüp güzel fiyat koymazlarsa bize de crack gibi bir hak doğuyor.

Şimdi bakarsan Avrupa'da gelirler daha yüksek ve bu sektör genelde burada. Çoğu Avrupa ülkesinde korsan yasal değil yani gerçekten ceza vs. yeniyor. Bizde öyle bir yasa yok. Devlet unutmuş değil bence bile bile koymamış. Hem dışarıya döviz gitmiyor hem de vatandaşta o tip şeylere harcayacak çok para yok onlar da harcamıyor.
Hayır yasa var Bununla ilgili hatta cezası 750 tl civarıydı fakat uygulamıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Cidden çete savaşı çıkmış, 15 sayfa mesaj ne

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. hırsızlıktır.
bazı arkadaşlar sadece oyunu kıranı suçlu bulmuşlar. arkadaşlar biri bakkalın camını kırınca siz içerden mal alsanız bu hırsızlık olmaz mı?
ha paranız yoksa oynamayın dostlarım. rdr2 oynamadı diye kimsenin hayatından bir şey eksilmez. ben oynayamadım mesela. çünkü verecek param yok.

Erikli Damacanası

80+ Bronze

az değil ama bu hırsızlık hakkı doğurmuyor

Top Bottom