Skyline R34
80+ Bronze
haksızsın burda maznuma oynamaBen yorum yapmıyorum gerçekten. Herekese iyi forumlar
haksızsın burda maznuma oynamaBen yorum yapmıyorum gerçekten. Herekese iyi forumlar
Görüşlerinizi merak ediyordum yani hocam. Başkakonulardan sizi tanıyordum.
Az mı o hiç? Bizi düşünüp güzel fiyat koymazlarsa bize de crack gibi bir hak doğuyor.o zaman gerçekten bedava olanları oynayın 400tl fazla ama kaç oyun 400tlden çıkıyor genel aralık 200 300 3a
O zaman OEM anahtar alıp 1000 tllik windowsu 60 TL'ye kullanmak ile 300 tllik oyuna 10 tl korsan indirmek ayın şey oluyor ? O zaman bundan sonra korsan alırken de 10 TL'ye satılanı alacağımBen OEM anahtarı alıp kullanıyorum şuan ve kullandığım yöntem de gayet de yasal. Windows'u orijinal kullanmamayı savunmadım zaten. Verecek cevap bulamayınca başka yerlerden açık aramaya çalışmayın. Oyunları korsan oynamak ne kadar hırsızlıksa, Windows'u korsan olarak kullanmak da bir o kadar hırsızlık.
Sektöre ve oyuncu topluluğuna zararlarını diyorum.zararları kişinin kendisine kalmış ama bilmiyen arkadaşlar için söyliyeyim windowsunuzu cracklediğiniz zamanda pcniz tehdit altında sizi bir sunucuya atıyor ve orda saldırıya açık bekliyorsunuz.
Crackin nasıl yapıldığını biliyorsunuz değilmi? Oyun dosyaları değiştirilip korsan koruması kaldırılıyor. Steamden indirilen bir oyunu steaminde o oyun olan her hesapla açabilirsiniz mesela. Ama kırılırsa olmaz bu.Tarif değil oyun dosyalarını değiştirmiyor. Oyun hala aynı oyun ve Credits yani yapanlar bölümünde hala orjinal yapımcının ismi yazıyor. ? Direk ekmeği çalmak.
ben crack kullanmam isteyen istediği şekilde kullanır bu beni ilgilendirmezTarif değil oyun dosyalarını değiştirmiyor. Oyun hala aynı oyun ve Credits yani yapanlar bölümünde hala orjinal yapımcının ismi yazıyor. ? Direk ekmeği çalmak.
Hayır yasa var Bununla ilgili hatta cezası 750 tl civarıydı fakat uygulamıyor.Az mı o hiç? Bizi düşünüp güzel fiyat koymazlarsa bize de crack gibi bir hak doğuyor.
Şimdi bakarsan Avrupa'da gelirler daha yüksek ve bu sektör genelde burada. Çoğu Avrupa ülkesinde korsan yasal değil yani gerçekten ceza vs. yeniyor. Bizde öyle bir yasa yok. Devlet unutmuş değil bence bile bile koymamış. Hem dışarıya döviz gitmiyor hem de vatandaşta o tip şeylere harcayacak çok para yok onlar da harcamıyor.
örneğin hesap alırsan olurO zaman OEM anahtar alıp 1000 tllik windowsu 60 TL'ye kullanmak ile 300 tllik oyuna 10 TL korsan indirmek ayın şey oluyor ? O zaman bundan sonra korsan alırken de 10 TL'ye satılanı alacağım
Tam olarak ne diye geçiyor?Hayır yasa var Bununla ilgili hatta cezası 750 TL civarıydı fakat uygulamıyor.
az değil ama bu hırsızlık hakkı doğurmuyorAz mı o hiç? Bizi düşünüp güzel fiyat koymazlarsa bize de crack gibi bir hak doğuyor.
Şimdi bakarsan Avrupa'da gelirler daha yüksek ve bu sektör genelde burada. Çoğu Avrupa ülkesinde korsan yasal değil yani gerçekten ceza vs. yeniyor. Bizde öyle bir yasa yok. Devlet unutmuş değil bence bile bile koymamış. Hem dışarıya döviz gitmiyor hem de vatandaşta o tip şeylere harcayacak çok para yok onlar da harcamıyor.