Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
ben mesela indirim kovalıyorum , ac origins ve fc 5'i %80 indirimle aldım

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
küfür et namaz kılma ayda yılda bir cumaya git Korsan oyn Klu HAkki kardşm(bu mesaj crackli windowsumdan yazılmıştır)

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Batuhan Divrik
Konuyu saptırdığım falan yok. Tam olarak aynı şey. Hırsızlığın büyüğü küçüğü mü olur. 100 TL'lik bir şey çalıyorsun hırsızlık değil ama onlarca bin liralık bir şey çalınca mı hırsızlık oluyor?
Dostum bak hep aynı şeyi söylüyorum farkındayım ama windowsu bu ülkede %99 luk bir kısım orijinal kullanmıyor ama şu oyunlarda orj olmayınca abartmayı seviyorsunuz. Siz ve buradaki herkes gidip 1000 TL'ye windows alsın o zaman. Şimdi cevap gelmezse şaşırmam...

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Nasıl saçma bir benzetme bu anlayamadım :D Hala söylüyorum biri dijital biri reel anlıyor musun dostum. Aynı şeyler değil yani 2 farklı olayı aynıymış gibi lanse etmeyin.
Her türlü emek değil mi ? Şimdi diyorsun ki adamın malı eksilmiyor. Peki herkes crack kullansa ne olacak. Nasıl para kazanacak. Crack çıkarsa zengin de crack kullanır. Crack yasaklanmalı.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Dostum bak hep aynı şeyi söylüyorum farkındayım ama windowsu bu ülkede %99 luk bir kısım orijinal kullanmıyor ama şu oyunlarda orj olmayınca abartmayı seviyorsunuz. Siz ve buradaki herkes gidip 1000 TL'ye windows alsın o zaman. Şimdi cevap gelmezse şaşırmam...
bende orjinal 8 vardı format at dedim crack windows 10 indirmiş ben onuda satın alıyorum

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Batuhan Divrik
bu mantıkla hackerlar hırsız değil
Ya dostum o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki ne cevap vereceğimi bilemedim gerçekten. Bedavaya oyun oynamak isteyen parası olmayan adamla işi hırsızlık olan adamı yan yana koyup bunlar aynı diyorsun saçmalık gerçekten.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
bende crack değil ama sağ altta windowsu etkinleştir yazıyor .d

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows kullanmaya da mecbur değilsiniz ama çatır çutur kullanıyorsunuz :D Şimdi şey diyenler gelecek aynı şeyler değil bal gibi aynı şeyler. Sen nasıl windows almıyorsan oyun alacak parası olmayanlar da mecbur öyle oynuyorlar :)
Tamam abi ben FreeDos 5.000 TL olan laptopa aynı donanıma sahip Windows 10'lu laptopa 6.800 TL boşuna verdim.
Bu arada kim Windows mecbur demiş? Linux veya Windows deneme sürümünde kalabilir.
Durum bu olunca da 350 TL'ye kulaklık alamayan adam 350 TL'ye oyun almasını beklemek de saçmalık oluyor :)
Dostum 350 TL oyunu almak zorunda mı? Benzer oyunları indirimlerde çok iyi fiyatlara alabilir.
Nasıl saçma bir benzetme bu anlayamadım :D Hala söylüyorum biri dijital biri reel anlıyor musun dostum. Aynı şeyler değil yani 2 farklı olayı aynıymış gibi lanse etmeyin.
Tamam şuan gidip insanları bitcoin ile dolandırayım. Onu paraya çevireyim. Çünkü dijital değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Aynen öyle alsın. Windows lüx. Linux indirebilirler. Bedava.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Batuhan Divrik
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri