Arama sonuçları: *

1. T

Dijital lisans windows 10 a format

Bu video yardımcı olacaktır. Dediğim gibi "oem keyse" direkt ürün anahtarım yok diyerek geçin.
  2. T

Dijital lisans windows 10 a format

Hepsiburada vb yerlerde satılan oem keyler bilgisayara girildiğinde zaten bildiğim kadarıyla anakarta gömülüyor. Yani sen format attığında zaten bilgisayarın kendisi otomatik olarak görecektir.
  3. T

Bilgisayarımda Bluetooth yok

https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub400-bluetooth-4-0-mini-usb-adaptor-p-HBV00000KNA16 İşinizi görecektir. Bildiğim kadarıyla driver kurmaya gerek yok. Dİrek tak çalıştır
  4. T

yeni alınan bilgisayara windows yükleme

Bu video yardımci olacaktır
  5. T

Anakartımın "BOOT MENÜ" Tuşu ne?

MSI larda F11 Boot tuşu
  6. T

kardeşim bilmeden masaüstünü d ye atmış

Format attım hocam düzeldi Not:Harbi temiz kurulum iyi oldu PC 8 saniyede açılıyor :D
  7. T

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-masauestue-klasoerue-yerel-disk-dye-doenuesmesi.481957/ Hocam bu sorun işte.tam anlatamamış olabilirim 1603826206 hocam evet öyle de birde oyunları yeniden indirmek var :D zaten internet yavaş,herkes canlı ders yapıyor birde şimdi bununla...
  8. T

hocam kardeşim biraz bu konularda bilgisiz olduğu için masaüstünü bir şekilde c den d ye atmış. bende düzeltmeye çalışıyorum işte :D
  9. T

yok hocam galiba internetten nasıl yapılır diye bakıp yapmış virüs bulaşmamıştır yani. galiba format atacağım :(
  10. T

Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış başlığa açtıysam kusura bakmayın.Dİrek konuya geçiyorum.kardeşim c de az alan olduğu için masaüstünü d ye atmak istemiş ve hatırlamadığı bir siteden böyle masaüstünü ve belgelerim i d ye atmış ve ekran böyle olmuş yani birsürü dosya masaüstüne gelmiş.ben bunu...
  11. T

klavyede multimedia tuşları yok

Klavyen nedir?
  12. T

Montaj yaparken parçaları yakabilirmiyim

Bir şey olmaz :D
  13. T

Kafaya takma sorununa çözümünüz?

Çözümü yok.... Bulan haber versin bana da lazım çözümü...
  14. T

Teknik servis Asus vs MSI vs Gigabyte

Asus...
  15. T

Asus N14 wifi Adaptörü alınır mı?

Hem de indirimsiz 1597589664 Ben taktım direk çalıştı
  16. T

Vay be. 1 ay önce 120 ye almıştım :D
  17. T

Arada 3 metre ve 1 duvar var. Ful çekiyor
  18. T

Aynısını kullanıyorum. Çok iyi
  19. T

Çözüldü✓ Crossfire nedir ?

Sli nin AMD versiyonu(iki ekran kartı kullanmak)
Top Bottom