Arama sonuçları: *

1. T

Windows 11 den 10 a geri döndüm bilgisayar sıfırlandı nasıl geri 11’e dönerim

O bugla bende karşılaşmıştım. Ne denediysem düzelmedi en son ethernet kablosunu kasadan cikardim wifi ile bağlanıp denedim oldu wifi yoksa kabloyu söküp bi 10 dk bekledikten sonra takıp deneyin.
  2. T

Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

bence amacı bullylemek konu açıpta yardımı bu kadar reddeden bir kimse olamaz :D:D
  3. T

Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

elle ayar girme expo profile 1 yap f10 yap evet yap çık
  4. T

Windows 11 den 10 a geri döndüm bilgisayar sıfırlandı nasıl geri 11’e dönerim

formatlarında mailini kullanıyorsan yükleme ekranında soruyor şu tarihteki windowsuna dönmek istiyor musun diye onu dene
  5. T

Çözüldü✓ 7800x3d ile donma yaşıyorum

bu sarı ünlem ben kırmızı ünlem demiştim.
  6. T

oyuna girdin mi dm falan yoksa sadece oyun mu açık
  7. T

ünlemin olduğu metne tıklayıp orada ne yazdığını paylaşır mısın
  8. T

Oyundayken olay görüntüleyicisinde kırmızı ünlem hataları alıyor musun kontrol et
  9. T

Kablolama normal mi ?

Gayet normal bir sorun yok kapağı kapatınca görmüyorsun zaten orayı
  10. T

Çözüldü✓ Yeni Toplanmış Bilgisayarda FPS Drop !!

Valorant oynadığın sürelerde olay görüntüleyicisinde eğer kırmızı ünlem açıklamasında da realtek family 2.5g hardware io tarzı bir yazı görürsen aygıt yöneticisinden ağ kısmına girip realtek family kısmına sağ tıklayıp devre dışı yap sorunun çözülür.
  11. T

Yeni aldığım sistem valorant oynatmıyor.

kalitesizlik ürünle alakalı sizin yaşadığınız problemle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama evet ucuz olsun diye her yerden kesen bir firma olduğu için orta demek bile zor.
  12. T

Yeni aldığım sistem valorant oynatmıyor.

Sorunun realtek driverından olabilir. Valorant gir dm de biraz takıl 30 sn civarı olay görüntüleyicisini aç orada eğer Realtek family 2.5g hardware io error tarzı bir yazı varsa sorunun realtek lan driverından kaynaklanıyor. Wifi üzerinden oynuyorsan aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığında...
  13. T

1080P den 2K Geçmeye Değer mi

7900gre 2k da kullanılmalıdır. 27 inçten fazlası kayıptır.
  14. T

Darboğaz mı yiyorum?

Rust bozuk oyun bende de ne yaparsam yapayım gpu kullanımı %65 i geçmiyor. Oyun kitliyor birşeyleri ama anlayamıyorum nereden kitliyor neyi aktif etmiyor.
  15. T

Çözüldü✓ Yeni Pc'de Oyunda Takılmalar Var

Sorun ekran kartı driverından kaynaklı gibi duruyor. Ddu ile kaldırıp bir önceki sürüm veya beta sürümü deneyin.
  16. T

PC Televizyona bağlanırmı?

Neden bir şey olsun ki bende ps olmadığı icin 2 tane kol aldım arada televizyona bağlayıp arkadaslarla fifake atıyoruz. Hiçbişicikler olmaz.
  17. T

Bu işlem PC yi temizler mi

Evet eğer yerel disk C yi sil yaparsanız C de ne var ne yok siler.
  18. T

Evet isterseniz silmeyip üstüne de kurabilirsiniz isterseniz w10 dan w11 e yükseltebilirsiniz. Herkes rufus ile video çekmiş eski bir yöntem ekstra program indirip yazdırmaya gerek yok artık direk usb ye windowsu indiriyor. Bir bu videoya denk geldim çok basit bir işlem zaten ama ilk defa...
  19. T

Usb ile format atmayı düşünmez misiniz daha sağlıklı olur
  20. T

Darboğaz nasıl tespit edilir?

Kronik bir sıkıntısı var arkadaşın konudan konuya atlıyor. Bunu yazman için benim konuya yazdığım hiçbir cevabı okumamış olman gerekiyor. Ben bu tartışmayı burada sonlandırıyorum.
Geri