Arama sonuçları: *

1. TyQuit

Mavi ekran hatası yardımınız lazım :)

tamam dır teşkrardan ulaşacağım size.
  2. TyQuit

konu çözülmedi ancak anakartı bekliyeceğim konuyu kapatıyorum teşekküre derim
  3. TyQuit

Öncelikle merhaba geçiktiğim için üzgünüm en sonunda ağlıyacaktım nerdeyse neyse ben bilgisayarımdaki yedekleri yedekledikten sonra format atmaya çalıştım neyse diskleri sıfırladım ve tekrardan kurma işlemine başladım öncesinde ise windowsun kendi sitesinden windows 10 pro yu flash diskime...
  4. TyQuit

hayır sen dedikten sonra sildim ve 2 mavi ekran daha yedim şimdi format atıcağım teşekkürler
  5. TyQuit

peki karspersky sildim formatı da atıcağım tekrardan sorun olursa yazarım şimdiden teşekkürler
  6. TyQuit

deniyorum şimdi tekrardan başıma gelirse tekrar yazıcağım buraya teşekkürler 1631393551 yok gene yiyorum. anakarttan olma olasılığı varmıdır
  7. TyQuit

https://disk.yandex.com.tr/d/7P7Dfch6nZlTAw şimdiden teşekkür ederim
  8. TyQuit

yeni dump dosyaları var isterseniz atabilirim ?
  9. TyQuit

yani bulamıyorum hangi sürücü hepsini güncelemeye çalıştım amma tespit edemiyorum tam olarak ne yapmalıyım ?
  10. TyQuit

Hayır herhangibi bir şey takmadım yani bilemiyorum neden böyle yapıyor
  11. TyQuit

https://disk.yandex.com.tr/d/BFw31DDI_xC8ZA
  12. TyQuit

Merhaba bir çok kez bu forumda konu açtım birçoğunuda çözüme ulaştıra bildim amma bi mavi ekran hatalarında çözüme ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz bilgisayarımı daha yeni servise yolladım mavi ekran yüzünden bir şey bulamadılar yaptılar geri geldi gene mavi ekran yedim lütfen yardımcı...
  13. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

sürücüye sağ tıklayıp güncelleştir dedim ancak olmuyor İlk sayfada Minidump dosyalarını payşaltım ancak anladığım kadarı ile ntkrnlmp.exe adlı bir exe tarafından mavi ekran yiyiyorum
  14. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

1628279429 Birde şöyle bir dipnot düşeyim AMD SMBus diye bir driver yüklü değil
  15. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

Yardımcı olurmusun lütfen Bekliyorum seni 2 Kere memtest86 testi yaptım ikisinde de hata bulamadım bad sector testinden de bir şey çıkmadı ne yapmam gerekiyor
  16. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

daha yapmadım neden ?
  17. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

Deniyorum hemen
  18. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

GTX 1660 Süper Palit
  19. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

Not olarak Bilgisayarım dan yönet e bastım ve aygıtlara teker teker baktım 3,4 tane aygıt sürücüsü yüklü değildi önemlimi bilmiyorum amma isimlerini altta AMD SMBus Doğrudan bellek erişimi denetleyicisi Programlanabilir kesme denetleyicisi Sistem hoparlörü Sistem sureölçeri Yüksek duyarlıklı...
  20. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

https://www.dosya.tc/server34/8zqsvs/Minidump.rar.html
Top Bottom