Neler Yeni

Mavi Ekran (Minidump)

TyQuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emrah
Merhaba ben uzun süredir çok fazla olmak üzere mavi ekran alıyorum sıkıntının windows ta olduğunu düşündüm ancak 2 kere usb den format atmama rağmen düzelmedi ram ler sıkıntılıdır dendi 2 kere detaylı tarama yaptım ancak genede ram lerde de bir sıkıntı göremedim ardından depolama biriminde dir bi sorun dendi (1 adet 240 gb ssd , 1 adet m2.ssd500gb) bad sector yapmama rağmen depolama biriminden de bir şey bulamadım arkadaşlar ciddi anlamda çok kafamı bozmaya başladı indirme yaparken mavi ekran yiyiyorum kapanıyor yani canımı çok sıkmaya başladı en ilginci de herhangibi bir oyunu saatlerce oynayın bir şey olmuyor ancak chrome,opera gibi veya masaüstünde birazcık vakit geçireyim direk kapanıyor bir yardımcı olurmusun bir akıl fikir verin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

TyQuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emrah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Not olarak Bilgisayarım dan yönet e bastım ve aygıtlara teker teker baktım 3,4 tane aygıt sürücüsü yüklü değildi önemlimi bilmiyorum amma isimlerini altta

AMD SMBus
Doğrudan bellek erişimi denetleyicisi
Programlanabilir kesme denetleyicisi
Sistem hoparlörü
Sistem sureölçeri
Yüksek duyarlıklı olay süreölçeri

bu driver ler yüklü değil önemlimidir nereden indirebilirm ?

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
Merhaba ben uzun süredir çok fazla olmak üzere mavi ekran alıyorum sıkıntının windows ta olduğunu düşündüm ancak 2 kere usb den format atmama rağmen düzelmedi ram ler sıkıntılıdır dendi 2 kere detaylı tarama yaptım ancak genede ram lerde de bir sıkıntı göremedim ardından depolama biriminde dir bi sorun dendi (1 adet 240 gb ssd , 1 adet m2.ssd500gb) bad sector yapmama rağmen depolama biriminden de bir şey bulamadım arkadaşlar ciddi anlamda çok kafamı bozmaya başladı indirme yaparken mavi ekran yiyiyorum kapanıyor yani canımı çok sıkmaya başladı en ilginci de herhangibi bir oyunu saatlerce oynayın bir şey olmuyor ancak chrome,opera gibi veya masaüstünde birazcık vakit geçireyim direk kapanıyor bir yardımcı olurmusun bir akıl fikir verin.
Ramlerden yapmadığı dan eminsen ekran kartından yapıyor olabilir ekran kartın ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom