Arama sonuçları: *

1. TyShame

Monster (Mavi Ekran hatası)

Canım arkadaşım bende arkadaşa yanıt verdim zaten. Öyle bir şey olsa bile %100 kullanımda sıcaklıktan farkeder diye :) 2. mesajımda da sebebi başka bir şey diye belirttim. Çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun çözümü ayrı bir şekilde yazarsan diğerleri de faydalanabilir.
  2. TyShame

Monster (Mavi Ekran hatası)

Öyle bir şey olsa o işlemci nasıl ısınır ve oyunu oynayamazsın biliyor musun :) 1742844071 Bu tip olaylarda genelde işlemcinin çok az bir yüzdesini kullanır zaten farketmemen için. Arkadaşın sebebi ısı, sürücü hatası veya windows hatası.
  3. TyShame

PC Tekte marş almıyor :D

İşlemci inmesi lazım.
  4. TyShame

CPU 85 derece oyunlarda performans düşer mi

Hayır 90 derece üstüne çıkmadan frekans felan kısmaz. Stok soğutucu kullanarak veya undervolt yaparak daha düşürebilirsin. Rust hafif bir oyun değil normal o derecelere çıkması
  5. TyShame

DARBOĞAZ DESTEK LÜTFEN

Neresinde darboğaz bunun ?
  6. TyShame

Çok yavaş dosya atıyor nasıl hızlandırılır

Ne yapman lazım önbellekli bir ssd alman veya tek tek veya daha az dosya atman lazım. Malesef tampon bellek olmayan veya düşük tampon bellek olan ssdlerde böyle olur yapacak bir şey yok. 1739650465 Yapabileceğin başka şey ise varsa ssd sürücü güncellemesi. Üreticinin sitesini kontrol edip sürüm...
  7. TyShame

Çok yavaş dosya atıyor nasıl hızlandırılır

Önbellek olmadığı için kaynaklanıyor bu. Çoklu dosyalarda böyle olur.
  8. TyShame

Bilgisayarımın ekranı artık geç açılıyor?

Her şey yerinde güzeldir. Crackli program girmeyen her şeyi official yani orjinal kullanan bir bilgisayara zaten virus bulaşamaz internetten rar dosyaları vs indirilmediği sürece. Yeni yüklenen bir dosya yok ise veya hali hazırda kullanım devam ediyor ise antivurus tamamen gereksizdir çünkü arka...
  9. TyShame

İlk dersimde antivirusler alt teknoloji bilgini için tanrıdır diye bir cümle kurmuştu hocam harbiden doğruymuş 😂 milyonlarca dosyanı 5 dkda bir taratıp sistemini yavaşlatmaya devam hocam 👍👍 ayneeeen
  10. TyShame

John macafee nin videosunu izlemenizi tavsiye ederim hocam :) antivirusle iyi eğlenceler.
  11. TyShame

Bende o sektörde çalışıyorum hocam merak etme 😂 Antiviruslerin sistem için güvenli olduğunu düşünmek asıl bilgisizliktir john macafee nin videosunu izleyebilirsiniz iyi günler dilerim :)
  12. TyShame

Forumda her halta virus denmesinden dolayı yaptım kardeşim. Virusten başka neylerden şüpheleneceğini saydım zaten ? Windows güncellemeleri / sürücü güncellemeleri / windows optimizasyonu / sıcaklık vs vs. Aygıt yöneticisinde boot süresi veya başlama süresi var öncesi ve sonrası ne olduğunu...
  13. TyShame

Virus senin bilgisayarını çökertmek bilgilerini almak veya reklam yaymak için yapılır bilgisayarını 10 saniye açılmadan 20 saniye açılmaya çıkartmak kötü amaçlı kişinin ne işine yarayacak ? Başlangıç uygulamalarını kapat veya azalt sistemini optimize et. Windows güncellendikçe windows bile...
  14. TyShame

7800XT Coil Whine Sorunu

Amd ile de nvdia ile de alakası yok aslında konunun 😂 yorumlarda herkes bilirkişi ama kimse neden kaynaklandığını belirtmemiş. Aslında belirtmemiş de demiyim bol keseden sallamış herkes 😂 Fazla güç çekmeyle coil whine kesin olacağı kanısına vardıysan 5090 4080 4090 kartlardan uzak durmanı...
  15. TyShame

Ethernet bağlantı 100mbps'i geçmiyor

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/04LAN/DRV_LAN_RTK_8111_SZ-TSD_W11_64_V1168197042024_20240923R.zip?model=PRIME%20B450M-K Win 11 kullanıyorsan bunu 10 kullanıyorsan...
  16. TyShame

Ethernet bağlantı 100mbps'i geçmiyor

Aygıt yöneticisine girip ağ sürücünün fotoğrafını çekebilir misin ? Sağ tık yapıp özellikler de sağında olsun.
  17. TyShame

7800XT Coil Whine Sorunu

Muhtemelen değiştirseler bile olacak 😂 2 gün içinde olmazsa 6 ay bilemedin 2 yıl şansına ne zaman olursa olacak. Model değiştirmiyor çünkü yüksek ihtimal o modelin %95 inde var.
  18. TyShame

Masaüstü bilgisayar internete bağlanmıyor

Hocam 4 konu kontrol etmeni önerebilirim. 1 mac filtreleme ayarı aktif ise kapatmanı tavsiye ederim. 2 wpa 2 psk şifreleme yöntemine geçin wifi ayarlarından tekrar deneyin. Eğer wpa 2 psk da ise ağı unut deyip bidaha bağlanın 3 ip dns yapılandırmasını otomatikte bırakın.dhcp ayarıdır. 4...
  19. TyShame

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

Ekran kartı sürücü sürüm değiştir bazen önceki sürüm daha iyi oluyor veya 3 5 sürüm öncesi. Nvdia ayarlarından yüksek performansa ayarla windows'u özelleştir ne bileyim. Özelleştirilmiş windows %10 15 kadar fark ettiriyor zaten işlemci üzerindeki yükü düşürdüğü için.
  20. TyShame

DNS değiştirmek neleri etkiler

70 pingini tutup 40 50 yapmaz. Dns in kalitesi sunuculara aktarma süresi de önemli bu süreçte, tabii en önemli etmen hattının kalitesi. İnternet hızını eğer iss sunucuları çok yoğun ise bir miktar arttırabilir ama çok efsane sonuçlar bekleme. Bilgisayarın üzerine kurarsan windows yardımıyla ping...
Top Bottom