Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster (Mavi Ekran hatası)

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
öylesine biri
Oldu mu bir sıkıntı?
Emre hocam bi sıkıntı yok ama dün bi kere mavi ekran aldım ama bunun sebebi büyük ihtimalle nvidia uygulamasından kaynaklı uygulamaya giriş yaptım oyun ayarlarımı iyileştirsin diye biliyorsunuz nvidia kendine özel ayar çekiyor performansı da arttırıyor (oyunlarımı optimize ettim) bunu denediğimde oyuna girdiğim gibi mavi ekran yedim sonra tekrardan sizin söylemiş olduğunu yöntemi denedim cmd verdiğiniz kodu yazdım bir daha da nvidia uygulamasına girmedim şu an sorunsuz çalışıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin
Emre hocam bi sıkıntı yok ama dün bi kere mavi ekran aldım ama bunun sebebi büyük ihtimalle nvidia uygulamasından kaynaklı uygulamaya giriş yaptım oyun ayarlarımı iyileştirsin diye biliyorsunuz nvidia kendine özel ayar çekiyor performansı da arttırıyor (oyunlarımı optimize ettim) bunu denediğimde oyuna girdiğim gibi mavi ekran yedim sonra tekrardan sizin söylemiş olduğunu yöntemi denedim cmd verdiğiniz kodu yazdım bir daha da nvidia uygulamasına girmedim şu an sorunsuz çalışıyor
Minidump varsa atabilir misin bir bakayım?

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
öylesine biri

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
öylesine biri
Linkte sorun var hocam.
hocam büyük ihtimalle bir çok kez aynı isimlerde yükleme yaptığımdan dolayı spam olarak algılamış olabilir inceleme istiyor anlam veremedim başka bir upload sitesinden yollayacağım uygun mudur

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin
hocam büyük ihtimalle bir çok kez aynı isimlerde yükleme yaptığımdan dolayı spam olarak algılamış olabilir inceleme istiyor anlam veremedim başka bir upload sitesinden yollayacağım uygun mudur
Olur hocam fark etmez.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
korsan oyunlardan virüs bulaşıp işlemciyi %100 kullanıp yüksek ısıdan mavi ekran verme ihtimal ?? :)
Öyle bir şey olsa o işlemci nasıl ısınır ve oyunu oynayamazsın biliyor musun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tip olaylarda genelde işlemcinin çok az bir yüzdesini kullanır zaten farketmemen için.

Arkadaşın sebebi ısı, sürücü hatası veya windows hatası.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
öylesine biri

Bu tip olaylarda genelde işlemcinin çok az bir yüzdesini kullanır zaten farketmemen için.

Arkadaşın sebebi ısı, sürücü hatası veya windows hatası.
Canım arkadaşım orjinal oyunlarım var zaten neyi anlamıyorsun temiz kurulumdan sonra da devam etti lütfen hatta ilk geldiğinde arada sırada çok nadir de olsa bir webte gezinirken bile mavi ekran yediğim oldu şu an emre beyin yöntemi işe yaradı zaten cmd ile yazdırdığı kod :)

Hocam USB ile kulaklığın bağlı sanırım onu bir çıkar bakalım. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinin solunda Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı kapat bakalım. Bu ikisini yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.
Şimdi deniyorum hocam

Hocam USB ile kulaklığın bağlı sanırım onu bir çıkar bakalım. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinin solunda Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı kapat bakalım. Bu ikisini yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.
hocam hızlı başlat tıklı fakat o tıkı kaldıramıyorum

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
Emre Zengin
Canım arkadaşım orjinal oyunlarım var zaten neyi anlamıyorsun temiz kurulumdan sonra da devam etti lütfen hatta ilk geldiğinde arada sırada çok nadir de olsa bir webte gezinirken bile mavi ekran yediğim oldu şu an emre beyin yöntemi işe yaradı zaten cmd ile yazdırdığı kod :)

Şimdi deniyorum hocam

hocam hızlı başlat tıklı fakat o tıkı kaldıramıyorum
Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir butonuna tıkla hocam o sayfa da.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Canım arkadaşım bende arkadaşa yanıt verdim zaten. Öyle bir şey olsa bile %100 kullanımda sıcaklıktan farkeder diye :) 2. mesajımda da sebebi başka bir şey diye belirttim. Çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun çözümü ayrı bir şekilde yazarsan diğerleri de faydalanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,563
Üyeler
171,056
Son üye
efeboominnn
Top Bottom