Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Son oluşan Minidumpları tekrar gönder bakayım. Donanımsal sorun var büyük ihtimalle.kardeşim gelir gelmez denedikten sonra buraya görüşlerini bırakır mısın bu modelin hatalı bir model olup olmadığı konusunda kesin bi yargı çıkarabiliriz çünkü şikayet sitelerinde bu model hakkında şikayetler hep benzer o yüzden senden cevap bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emre Bey mavi ekran hatalarım devam etmektedir tipik fakat bugün clock watchdog hatasıyla karşılaştım webte gezinirken ilk farklı hataydı bu diğerleri tipik aynıydı. Orjinal oyunda aynı korsan oyunda aynı tipik mavi ekran hatalarıyla karşılaşıyorum genelde de "ntoskrnl.exe" adlı bi uygulamadan kaynaklı oluyor. Daha bugün farklı bi oyun alayım dedim 10$ yükleme yaptım steam "witcher hunter 3" oyununu satın aldım bu nadir mavi ekran veriyor fakat oyunu 10 dakika oynar oynamaz oyun kaapatıyor kendisini şu an sadece tek akıcı oynayabildiğim oyun counter strike o da çok nadir mavi ekran veriyor genelde 10 dakika sürmeden mavi ekran yiyorum çoğu oyunda. ne yapmamı önerirsiniz?