Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ Bilgisayarım Aniden Kapandı.

Anakartta bios zımbırtısı var adını unuttum kusura bakmayın onu söküp bir süre bekleyip tekrar takıp denermisin
  2. U

Bilgisayarım param parça oldu

Fotoğraf atma şansınız varmıdır bilen arkadaşların belki gözüne birşeyler çarpar
  3. U

Mavi Ekran Bilgisayarı her açtığımda hata veriyor

Komple windowsu silmeden formatlasam bir yararı olurmu 1706628966 Direk fabrika ayarına döndürsem yani
  4. U

Mavi Ekran Bilgisayarı her açtığımda hata veriyor

Merhabalar bilgisayarı her açtığımda bu hatayı veriyor yeniden başlatınca açılıyor sorunsuz şekilde fakat birdaha kapanınca yine aynı şekilde hata veriyor (kimi zamanda direk kendini yeniden başlatıyor)
  5. U

2 senedir kullanmadığım bilgisayarı açtım neler yapmalıyım

Teşşekürler 1706195988 Teşşekürler
  6. U

2 senedir kullanmadığım bilgisayarı açtım neler yapmalıyım

Merhabalar 2 sene önce aldığım pcyi anca bu zaman kullanma şansı buldum aldığım zaman 1 ay kullandım sadece Bu pcde ekran kartını güncellesem bi anda son sürüme güncelleyince sorun olurmu,neler yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.
  7. U

Çözüldü✓ Dün çalışan bilgisayar bugün çalışmıyor yardım lütfen.

Aynı durum benimde başıma geldi bilgisayarcıya götürdük ve oda bios pilini söktü biraz bekledi geri taktı düzeldi bunuda deneyebilirsin
  8. U

Bilgisayarıma Güç Gelse de Açamıyorum.

Aynı sorunu zamanında bende yaşamıştım bios pilini çıkarıp taktım çözmüştü hocam
  9. U

1 yıldır açmadığım pcyi açtığımda neler ile karşılaşırım

Teşekkürler 1695587213 Teşekkürler 1695587247 Bir şey daha sorucam termal macun kuruduğundan dolayı fazla ısınıp kendini kapatma ihtimalı varmıdır
  10. U

1 yıldır açmadığım pcyi açtığımda neler ile karşılaşırım

Merhabalar iyi akşamlar hemen hemen 1 yıldır kullanmadığım bir pc var odanın içinde temiz yerde durdu hep ama hiç açılmadı açtığımda ne gibi sorunlarla karşılaşırım veya sorun yaşarmıyım belki faydası olur diye sistem özelliklerini bıraktım İşlemci:i3 12100f Ekran kartı:Rx6600
  11. U

Itopyadan pc aldım ekran kartı fanları dönmüyor

Amd kullanıyorum aynısı bendede oluyordu bios pili olayını denedim çalıştı zamanında bunun yüzünden kalpten gidiyodum
  12. U

Pcdeki bu ayar ne işe yarıyor

Buraya basınca alttaki ekran açılıyor Bu ekranda ayarları extreme yapmalımıyım ne değişir?
  13. U

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışıyor Ama Görüntü Gelmiyor.

Kral benim başka bi pcde başıma aynı olay geldi tamire götürdüm tanıdığa bios pilini söktü bekledi geri taktı düzeldi
  14. U

Pc ekranı karıncalanıyor

o zaman bu sorunun cevabını 1.2 aya öğreneceğim herzamanki gibi içimde bir şey kalmadan bi sorunu daha çözdüm iyi DA forum var
  15. U

Pc ekranı karıncalanıyor

Evet dönüştürücü var bende ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyordum
  16. U

Pc ekranı karıncalanıyor

Kral eski bir monitör marka model bilmiyorum biri verdi idarelik kullanıcam pc sıcaklıgınıda bakıp sana dönüş yapıcam
  17. U

Pc ekranı karıncalanıyor

Merhabalar pc kullanırken durduk yere ekran karıncalanıyor pc kapat aç yapıyorum kasa üzerinden düzeliyor neden böyle yapıyor çok sık olmuyor ama günde 2 kere oluyor fotoğraf çektim ama buraya yükleyemiyorum nedense bende örnek olması amaçlı internetten foto indirip koydum
Top Bottom