Neler Yeni

Pc ekranı karıncalanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Merhabalar pc kullanırken durduk yere ekran karıncalanıyor pc kapat aç yapıyorum kasa üzerinden düzeliyor neden böyle yapıyor çok sık olmuyor ama günde 2 kere oluyor fotoğraf çektim ama buraya yükleyemiyorum nedense bende örnek olması amaçlı internetten foto indirip koydum

Ekler

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    7.7 KB · Hit: 27

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Sistem sıcaklıklarını bi değerlendir o esnada bir ikincisi monitör modelin ne adaptörü vs elektriksel bir arıza var ise onlar da yapıyor ne alaka deme öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem sıcaklıklarını bi değerlendir o esnada bir ikincisi monitör modelin ne adaptörü vs elektriksel bir arıza var ise onlar da yapıyor ne alaka deme öyle
Kral eski bir monitör marka model bilmiyorum biri verdi idarelik kullanıcam pc sıcaklıgınıda bakıp sana dönüş yapıcam

Hasan344

80+ Gold
Kral eski bir monitör marka model bilmiyorum biri verdi idarelik kullanıcam pc sıcaklıgınıda bakıp sana dönüş yapıcam
Benim 2. Monitorumde de bu olay oluyor. Genelde kablosu oynarsa ekran karincalasiyor. Pc'yi yeniden başlatıyorum düzeliyor. Sistemde Dönüştürücü varsa o yüzden olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 2. Monitorumde de bu olay oluyor. Genelde kablosu oynarsa ekran karincalasiyor. Pc'yi yeniden başlatıyorum düzeliyor. Sistemde Dönüştürücü varsa o yüzden olabilir.
Evet dönüştürücü var bende ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyordum

Hasan344

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,108
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756