Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

(Güncellendi)Sürekli yaşadığım drop problemi

Herhangi bir fark olmadı.
  2. UmutYiğit

Hocam 6-7 aydır var en az ve yazdığım oyunlarda oluyor genelde.
  3. UmutYiğit

6 ay falan oldu Hocam arkadaşlarım rx590 ile yaşamıyor 2060 ile yaşamıyor ben 3070 ile yaşıyorum
  4. UmutYiğit

Teşekkürler hocam
  5. UmutYiğit

520 gb hocam. 1726018187 Umarım hocam çözebilirim.
  6. UmutYiğit

Arkadaşlar merhabalar ben RTX 3070 16 gb ram ve r5 5600 kullanıyorum ve masaüstü, Valorant, FiveM, CS2, Forza Horizon 4 vb. bütün şeylerde drop yiyorum. Ekran kartım 73-74 derece ve işlemcim 65 derece oluyor. DOCP açık ve sürücüler güncel. Artık çözüm bulamazsam delireceğim. Arkadaşlar aşağıda...
  7. UmutYiğit

Garanti Süresi Varken Başvuru Yapıp Bitince Ürün Ulaşırsa ÜcretsizServis Olur Mu

Evet, siz ürünün arızasını garanti süreci içerisinde ibraz ettiniz.
  8. UmutYiğit

Oyunlar sürekli takılıyor

İşlemci modu fark etmeksizin bu ısılara çıkıyor. İşlemci frekansı düştüğü için darboğaz oluyor. Aklımda Peerless Assasin var hocam direkt olarak.
  9. UmutYiğit

Hocam 90 derece ile kasmanın nasıl alakası yok? Cihaz çekirdek hızını sınırlıyor, işlemci verileri işleyemediği için drop problemi oluyor. Cihazımda virüs yok ve DDU ile driver kurulumunu yaptım.
  10. UmutYiğit

Herhangi bir virüs yok ayrıca darboğazı engellemek için ultraya almaktan başka bir ihtimalim kalmıyor ki zaten ultrada oynuyorum. Bu kadar basit bir problem olmadığını düşünüyorum. Bilgisayarı yük altına sokup tekrar test ettim(SSD, GPU ve Ramleri) ve cinebench puanım 7.5k'ya kadar düştü...
  11. UmutYiğit

Değerlerde ekstrem bir şey yok hocam işlemci 75, ekran kartı 71 derecede çalışıyor ve kullanım değerleri de normal düzeylerde
  12. UmutYiğit

Maalesef olmadı hocam
  13. UmutYiğit

Teşekkürler deneyeceğim.
  14. UmutYiğit

Arkadaşlar sistemim imzada yazıyor, God Of War olsun, RDR2 olsun, GTA V fark etmeksizin çoğu oyunda 1 saniye civarı takılıyor. SSD testlerinde bir problem çıkmadı, Cinebench değerlerim normal, ekran kartı değerlerim normal. Bu takılma problemi artık bana kafayı yedirecek lütfen yardım edin.
  15. UmutYiğit

Elektrik kesintisi sonrasında FPS düşük gibi geliyor

Arkadaşlar bir süredir bu problemi yaşıyorum. BF 1 110 FPS falan alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
  16. UmutYiğit

Elektrik gittikten sonra yaşamaya başladığım sorun

Dosya doğrulaması yaptım, BIOS sıfırladım, ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim. Maalesef çözülmedi.
  17. UmutYiğit

Elektrik gittikten sonra yaşamaya başladığım sorun

Arkadaşlar elektrik gitti ve Fifa, FiveM gibi oyunlarda böyle bir problem yaşamaya başladım.
  18. UmutYiğit

(Lütfen yardım edin) Sürekli drop yiyorum.

Hocam 40 FPS'e düşmesi normal değil bence. 150'lerden düşüyor. ETS 2 165 FPS sabitledim ona rağmen drop giriyor.
  19. UmutYiğit

(Lütfen yardım edin) Sürekli drop yiyorum.

Sıcaklık dışında bir sorun olma ihtimali var mı?
  20. UmutYiğit

Sekme değiştirirken işlemci kullanımım normal mi?

Teşekkürler cevaplarınız için.
Top Bottom