Neler Yeni

Oyunlar sürekli takılıyor

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar sistemim imzada yazıyor, God Of War olsun, RDR2 olsun, GTA V fark etmeksizin çoğu oyunda 1 saniye civarı takılıyor. SSD testlerinde bir problem çıkmadı, Cinebench değerlerim normal, ekran kartı değerlerim normal. Bu takılma problemi artık bana kafayı yedirecek lütfen yardım edin.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Onur Erçakır
ya biosu güncelle ya da biostan tpm yi kapat.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Arkadaşlar sistemim imzada yazıyor, God Of War olsun, RDR2 olsun, GTA V fark etmeksizin çoğu oyunda 1 saniye civarı takılıyor. SSD testlerinde bir problem çıkmadı, Cinebench değerlerim normal, ekran kartı değerlerim normal. Bu takılma problemi artık bana kafayı yedirecek lütfen yardım edin.
cpu, gpu sıcaklığına ve kullanım değerlerine bakabilirmisiniz?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Değerlerde ekstrem bir şey yok hocam işlemci 75, ekran kartı 71 derecede çalışıyor ve kullanım değerleri de normal düzeylerde

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
oyunlara güzel grafik ayarı cekememişsin demekki bir darbogaz var donuyor ya da pcde virüs var

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
oyunlara güzel grafik ayarı cekememişsin demekki bir darbogaz var donuyor ya da pcde virüs var
Herhangi bir virüs yok ayrıca darboğazı engellemek için ultraya almaktan başka bir ihtimalim kalmıyor ki zaten ultrada oynuyorum. Bu kadar basit bir problem olmadığını düşünüyorum.
Bilgisayarı yük altına sokup tekrar test ettim(SSD, GPU ve Ramleri) ve cinebench puanım 7.5k'ya kadar düştü. Muhtemelen thermal throttling problemi yaşıyorum. Kasa içindeki diğer bileşenlerin sıcaklığıyla 90 dereceye dayandı işlemci.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Herhangi bir virüs yok ayrıca darboğazı engellemek için ultraya almaktan başka bir ihtimalim kalmıyor ki zaten ultrada oynuyorum. Bu kadar basit bir problem olmadığını düşünüyorum.

Bilgisayarı yük altına sokup tekrar test ettim(SSD, GPU ve Ramleri) ve cinebench puanım 7.5k'ya kadar düştü. Muhtemelen thermal throttling problemi yaşıyorum. Kasa içindeki diğer bileşenlerin sıcaklığıyla 90 dereceye dayandı işlemci.
90 derece ile kasmanın bir alakası yok bende de işlemci 90 derece calısıyo macunu bile kalmadı malwarebytes indir virüs taraması yaptır bir şey kaybetmezsin olmazsa nvidianın driver sorundur bazen yapıyo ama sen grafik ayarlarını iyicene bi kurcala ultraya almakla olmaz o işe bazı oyunlarda bazı ayarlar bozuk oluyor

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
90 derece ile kasmanın bir alakası yok bende de işlemci 90 derece calısıyo macunu bile kalmadı malwarebytes indir virüs taraması yaptır bir şey kaybetmezsin olmazsa nvidianın driver sorundur bazen yapıyo ama sen grafik ayarlarını iyicene bi kurcala ultraya almakla olmaz o işe bazı oyunlarda bazı ayarlar bozuk oluyor
Hocam 90 derece ile kasmanın nasıl alakası yok? Cihaz çekirdek hızını sınırlıyor, işlemci verileri işleyemediği için drop problemi oluyor. Cihazımda virüs yok ve DDU ile driver kurulumunu yaptım.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Hocam 90 derece ile kasmanın nasıl alakası yok? Cihaz çekirdek hızını sınırlıyor, işlemci verileri işleyemediği için drop problemi oluyor. Cihazımda virüs yok ve DDU ile driver kurulumunu yaptım.
bende 90 derece problem yok olsa bende de olurdu sen işlemci modunu neye aldın

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Yüksek ihtimal throttle yiyorsunuz. Macun yenileyin bir de stok fan tam karşılayamıyor 5600ü. En yakın zamanda kurtulmaya çalışın. Kaliteli bir macun birde güzel bir hava sirkülasyonu ile düşürürsunuz ama yinede bı kule tipi iyi olur.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
bende 90 derece problem yok olsa bende de olurdu sen işlemci modunu neye aldın
İşlemci modu fark etmeksizin bu ısılara çıkıyor. İşlemci frekansı düştüğü için darboğaz oluyor.
Yüksek ihtimal throttle yiyorsunuz. Macun yenileyin bir de stok fan tam karşılayamıyor 5600ü. En yakın zamanda kurtulmaya çalışın. Kaliteli bir macun birde güzel bir hava sirkülasyonu ile düşürürsunuz ama yinede bı kule tipi iyi olur.
Aklımda Peerless Assasin var hocam direkt olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,547
Üyeler
166,397
Son üye
cansumm_
Top Bottom