Arama sonuçları: *

1. Useless

RAM Frekansını Yükselttim, Ekran Gelmiyor

her şeyi denedim pili mili çıkarttım gelmedi en son bi abiyle biostan dediğiniz o xmp ayarı mı neyse ona girdik öyle açıldı ekran
  2. Useless

bi abinin yardımıyla biosa girip overclock ayarını falan açtık 3 harfli bi şey vardı xnd gibi bi şey tam emin değilim 1 2 seçeneği vardı 1 i seçtirdi resetle dedi açıldı pc düzeldiğine çok memnunum fakat herhangi bi sıkıntı çıkar mı bu ayarda ona söylediğimde çıkmaz hızını falan artırdık dedi
  3. Useless

çıkarrtım şimdi takıyorum inşallah düzelir 1740764923 açılmadı... her şey mahvoldu
  4. Useless

nerde hocam pil valla göremiyorum fotoğrafta atamıyorum buraya nedense
  5. Useless

2 3 dakika beklesim gelmedi kendim kapattım açtım pc açılıyor ama ekran yok bu sefer 1740763550 bios pili?
  6. Useless

abi ekran gelmiyo3 nasıl deneyeyim ayarı yok ki ekran
  7. Useless

ya biostan ram mhzsini yükselttim 3600lük aldım 3200mhzdi 3600e yükselttim resetledim ekran gelmedi bi süre bekledim kendim kapattım geri açtım ekran gelmiyor napıcam
  8. Useless

ACİL YARDIM ram değiştirdim pc 3 kere biri uzun dıt sesi veriyor

video atılsa atıcam da
  9. Useless

ACİL YARDIM ram değiştirdim pc 3 kere biri uzun dıt sesi veriyor

açılmıyor pc ekran gelmiyor sorun ne ramler mi doğru takılmamış?ekran kartını falanda söküp taktım bir de yeni ssd taktım sorun nedir DIIIIT DITDIT DIIIIT DITDIT diye ses veriyor
  10. Useless

BAKIM İÇİN 1200 LİRA ÇOK MU?

ben içini süpürgeyle çekiyorum görünür tozları alıyorum fırçayla fanları temizliyorum falan bu yeterli olur mu? ayrıca 1 yılı benimde geçti ama macun yenilemedim hiç gerekte duymadım sıcaklıklar normal gibi geliyor bana ama yenile derseniz bende yenileyeyim bari arkadaşlar
  11. Useless

Web'de dolaşırken duraksamalar?

örneğin google'da yeni sekme açarken veyahut yapay zeka vs. kullanırken biraz yükleme süreci oluyor sitenin, biraz yavaş gibi geliyor bana oyunlarda böyle bir şey yaşamıyorum bu bellekten mi kaynaklı neden kaynaklıdır?
  12. Useless

2k veya 4k çözünürlüğü nasıl yapıyoruz?

e 50 fps bana koymaz hocam, 120 alıyorsam 70 80 alırım o da sorun değil yani kullansam ekran kartı zorlanmaz demi yıpranma falan olmaz? 1739613157 üstündeki arkadaş sorun olmaz diyor kime itibar edicem anlamadım :D
  13. Useless

teşekkürler yardımcı olanlara
  14. Useless

ne gibi performans eksikliği yaşarım hocam? kart çok mu yorulur yıpranır yoksa optimizasyon fps düşüklüğü falan mı yaşarım?
  15. Useless

3060ti 8gb
  16. Useless

eğer ekran kartım kurtarıyorsa 2k monitör alıcam o yüzden sordum şu anki monitörüm dandik.
  17. Useless

ekran kartım 3060ti 8gb, monitörüm dandik gamebooster diye bi marka önceden bilgim yokken almıştım zaten ileride değiştirmeyi düşünüyorum. eğer ekran kartım 2kda oynatırsa ona göre monitör alacağım
  18. Useless

ekran kartı 2k veya 4k desteklediğinde mi kullanabiliyoruz yoksa monitör mü? yoksa ikisi de zorunlu mu? benim oyun ayarlarımda 2k seçeneği var ama seçtiğimde ekran bulanıklaşıyor ve küçülüyor gibi oluyor. bu durumda ekran kartım destekliyor ama monitörüm desteklemiyor mu oluyor yoksa tam tersi mi?
  19. Useless

Discord Erişim Engeli Kaldırıldı.(?)

fake 1739464986 (değilmiş ama niye bu haber yayılmadı anlamadım)
  20. Useless

Discord Erişim Engeli Kaldırıldı.(?)

açılsaydı beyaz kurt video çekerdi orayı takip edin açılırsa öğrenirsniz
Geri