Arama sonuçları: *

1. VersusVenom

I5 11400F sistemde PUBG %100 CPU kullanıyor

Sadece fps azalması değil donmalar takılmalar fps droplar umarım düzelir :D 2K'da birkaç ayar ultrada 150-160 FPS oynuyorum. 3XD'nin gözünü seveyim :D
  2. VersusVenom

I5 11400F sistemde PUBG %100 CPU kullanıyor

Pubg son güncellemeden sonra çok fazla optimizasyon sorunu yaşatıyor bende RX 6700XT + 5700X3D var ben bile sanhok falan oynamıyorum :)
  3. VersusVenom

Goodbyedpi nasıl kurulur

Doğum günün kutlu olsun. Any country çalışmıyorsa Türkiye için farklı opsiyonlar var onları da dene olmuyorsa DNS ayarlamayı deneyebilirsin.
  4. VersusVenom

Sistemimde darboğaz mı var?

Bu testi pubg yapamazsın dostum son güncellemeden önce FPS stabilken şuan fps dropları yaşıyorum başka oyunlarda dene hala oluyorsa sorun olduğuna kanaat getir.
  5. VersusVenom

Yeni topladığım sistemde performans sorunu yaşıyorum.

Sorun bu çıkarsa bir kahkaha patlatıcam beni etiketleyin.
  6. VersusVenom

AMD radeon ayarlar gözükmüyor

Tam bilmiyorum ama windows güncelleme kısmına bir göz at bütün hepsini otomatikten çıkar.
  7. VersusVenom

En yenisini kur hocam önce eğer devam ederse bir sürüm eskiye dönersin tekrar hala oluyorsa :peeposad: Acı,keder. Yabancı forumları bir kontrol edersin.
  8. VersusVenom

AMD cleanup utility ile sil driverı yeniden tertemiz kur eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan Youtubea AMD driver kaldırma yaz birkaç dakikalık videolar var orada anlatıyorlar.
  9. VersusVenom

Oyunlarda sağ sol yapınca fps düşüyor

Mouseın tarama hızı işlemcini yoruyor olabilir onu kontrol et.
  10. VersusVenom

Bu sistem iyi mi? bilgisi olan yardımcı olabilir mi 14000 tl

4-5 Yıldır frisby PSU kullanıyorum hala da PC'de takılı daha bir sorun yaşamadım ama değişseniz gene de iyi olur. SSD'yi değişin gitsin direkt.
  11. VersusVenom

PUBG MOBILE RX 6700 XT SORUNU

AMD cleanup tool ile silin driverı eski drivera dönün. Sonraki güncellemede çözerler. Büyük ihtimal emülatör-driver optimizasyonunu yapmamışlar.
  12. VersusVenom

AMD RYZEN 9 7900X3D ISINMA SORUNU

Yaşarsan bir şey yapamazsın. 420mm radyatörle ısınırsa da, undervolt yapman gerekir o da işlemcinin performansını düşürür.
  13. VersusVenom

Çok fazla fps drop alıyorum

Furmark,OCCT gibi testler yaparak sonuçlarını paylaşmalısın. Sıcaklık değerlerini de görmemiz gerekir. Sorunu teşhis edebilmek için.
  14. VersusVenom

Bu 3 sistemden hangisi bütçe max 40

PNY'ye niye güveniyorsunuz :D
  15. VersusVenom

Mavi Ekran RX 6700XT Mavi Ekran sorunu

Sorunu burada arkadaşlar teşhis etsin öyle götürün fahiş fiyatlara tamir yapmasınlar boşuna.
  16. VersusVenom

Mavi Ekran RX 6700XT Mavi Ekran sorunu

Hocam Ramlarin, ekran kartının, işlemcinin yük altında ki değerlerini de atmanız gerekir.
  17. VersusVenom

Çözüldü✓ FPS İyi ama oyun akıcı değil

Yabancı forumlarda araştırmak lazım ama derya deniz oralarda aynı ekran kartıyla işlemciyi bulmak ölüm gibi bir şey olur.
  18. VersusVenom

Çözüldü✓ FPS İyi ama oyun akıcı değil

İşlemci veya ekran kartından birinde işleme konusunda sıkıntı var ama tam bilmiyorum neyden olduğunu.
Top Bottom