Spectre_zz
80+ Bronze
lanet teamspeak e kayıt bile olunmuyor güncellemeyi falan geçin yani
alternative seçeneklerini deneyin çalışacaktırTürk telekom.
hocam ondan hayır gelmez ben denedim cırt, kurun şunu dc girin en rahatılanet teamspeak e kayıt bile olunmuyor güncellemeyi falan geçin yani
güvenilir olup olmadığı hakkında bir kaynak yok varsa da kaynak dogru mu o da belli değil şahsen ben güvenmemalternative seçeneklerini deneyin çalışacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ondan hayır gelmez ben denedim cırt, kurun şunu dc girin en rahatı
o uygulamayı hala çözemedim en iyisi skype şuanlanet teamspeak e kayıt bile olunmuyor güncellemeyi falan geçin yani
sağolunben sadece dns adresini değiştirdim goodbyedpi açmadan kullanabiliyorum (roblox da açılıyor)
doğum günün kutlu olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
o uygulamayı hala çözemedim en iyisi skype şuan
Doğum günün kutlu olsun. Any country çalışmıyorsa Türkiye için farklı opsiyonlar var onları da dene olmuyorsa DNS ayarlamayı deneyebilirsin.birden fazla opsiyonları var farklı videolar izledim ama yapamadım. discorda giriyor ancak robloxa giremiyorum ve şuan tümden sildim. hangi sürümünü indirirsem hem roblox hem discord açabilirim?
Sağolun beraber nice yıllara ,uğraştım yaptım biraz çözümünü yukarda yazmıştım sanırım.Doğum günün kutlu olsun. Any country çalışmıyorsa Türkiye için farklı opsiyonlar var onları da dene olmuyorsa DNS ayarlamayı deneyebilirsin.