Arama sonuçları: *

1. V

Valorant / CS2 gibi oyunlarda klavyenin takılması

Fn +Q tuşlarına basıyorum düzeliyor. Bende de arada takılıyordu bunu uygulayınca geçti. Seninki belki farklı bir durum da olabilir ama dene istersen.
  2. V

Çözüldü✓ Gtx1070 ile 7800x3D sorun olur mu?

Muhtemelen idareten oyun oynatmalik takacaksin. Sorun olmaz. İşlemci güçsüz olunca sorun oluyor.
  3. V

GAMEPOWER MYTHRIL KASA ile Thermalright Phantom Spirit 120 SE uyumlu mu?

Bitti, dün akşamdan beri satistaymis. Sabah aldım burada paylaştım 5 dakika sonra bitti
  4. V

2099 yapmışlar 5 dakka önce 1299 du. Ben de aldım dursun evde diye
  5. V

Kaça aldın phantom u? Hepsiburada da şuan 1299 TL argb modeli
  6. V

pc açıkken ekran kartını söktüm

Elektronik bir nesneyi akım sırasında çekersen sonuçları olur. Allah bilir nerelere zarar verdi ya da vermedi bilemeyiz. Kurcalamayi seviyorsun anlaşıldı ama mantıklı bir şekilde yaparsan sonucu iyi olur.
  7. V

Power tuşu kırmızı ve mavi yanıyor

Arkadaşlar merhaba, sıvı soğutucu taktım, PSU değiştirdim power tuşu bu şekilde bir mavi bir kırmızı yanıyor. Bilgisayarda sıkıntı yok kullanıyorum testler de yaptım lakin önceleri devamlı mavi yanan tuş şimdi HDD ışığı gibi bir mavi bir kırmızı yanmaya başladı. Sizce neden olabilir?
  8. V

Bilgisayar açılmıyor ama fanlar çalışıyor

Bende de olmuştu bir ara ramlari çıkarıp takınca düzelmişti dene istersen.
  9. V

TV de Film izlemek için apu sistem

Benim laptop 4k da sorun çıkarıyor lakin Yeni nesil oynatır.
  10. V

Ben 2010 yılından kalma laptop ile TV izliyorum. Kasalı zor olur. Düşük bütçeli laptop işini görür.
  11. V

TV box bakabilirsin o da güzel. Xiaomi marka daha iyi.
  12. V

Laptop daha mantıklı olur sadece TV izlemek için ise.
  13. V

Bilgisayarımdan ses gelmiyor.

Anakartinizin ismini Asus sitesinden girerek indirmem lazim. Aygıt yöneticisinden girip ordan da güncelle diyebilirsin.
  14. V

İ3 12100F VALODA 81 DERECE

Intel i3 ler ısınmayan işlemciler, termal macun yenilemekten başka çare yok gibi daha önce böyle bir sorununuz yoksa tabi . Ya da fan temizliği de yapmak gerekli olabilir.
  15. V

Razer blackshark v2 X aldım 7.1 etkinleştiremiyorum

Kutu içinden çıkması lazım benimki kutu içindeydi. Satıcı ile irtibata geç ne diyecek.
  16. V

Vatan servis pc yi bozdu

Testlerde sorun çıkmayıp oyunlarda sorun çıkıyorsa driver ve ayarlarından kaynaklı olabilir. Bunun için servise mi gönderilir! Servis sadece çalışmazsa , çok aşırı ısınırsa vs konulara bakar. Dedikleri gibi bilgisayar çalışıyorsa servise göndermemek gerek.
  17. V

CS 2 düşük FPS sorunu

Nvidia ayarlardan da bak ayrıca cs go görüntü ayarlarına da bak. Muhtemelen dahili grafik kartını görüyor.
  18. V

Cs2 fps drop yiyorum

CS 2 de fps iyi ancak nedenini bilmediğim bir yavaşlık var. Csgo gibi akmıyor oyun zamanla düzelir sanırım.
  19. V

Cs 2 hiç akıcı değil

Oyun beta henüz oyun kaynaklı muhtemelen, bana da geldi oyun ama pek akıcı gelmedi nedense. Zamanla düzelir.
  20. V

Pc açılmıyor ne yapmalıyım

1070 ekran kartının fanini kırmış biri olarak katılıyorum bu dediğine😁 hava makinesi aldım olaydan sonra hava basınca iş bitiyor.
Top Bottom