TV de Film izlemek için apu sistem önerisi 4k tv 4k video izlemek için yardımcı olur sanız sevinirim
sadece filmLaptop daha mantıklı olur sadece TV izlemek için ise.
tv boxlardan bıktım elimde tv stic 1nesil ve tv box 2,nesil var bunlar haricinde kasa apu işlemcili öneriniz varmıdır
Şu tarz bir şey işini görür bence. Tarayıcıdan vs. bir şeyler izleyecekseniz arkadaki usb den klavye fare bağlanıyor olması gerek.
TV box bakabilirsin o da güzel. Xiaomi marka daha iyi.sadece film
elimde hem tv stick hemde 1nesil hemde tv box 2. nesil var onlardan bıktım apu kasa arıyorumTV box bakabilirsin o da güzel. Xiaomi marka daha iyi.
apu olmasada olur 4k tv ve filmi rahat beslesin yeter kasa sadece film izlemek içinTV de Film izlemek için apu sistem önerisi 4k tv 4k video izlemek için yardımcı olur sanız sevinirim
önerecegin laptop varmıLaptop daha mantıklı olur sadece TV izlemek için ise.
4k tv 4k çözünürlük ve 4k videyo youtube ikisini birlikte destekliyormuBen 2010 yılından kalma laptop ile TV izliyorum. Kasalı zor olur. Düşük bütçeli laptop işini görür.
Önerdiğimi denedin mi peki hiç?tv boxlardan bıktım elimde tv stic 1nesil ve tv box 2,nesil var bunlar haricinde kasa apu işlemcili öneriniz varmıdır
Benim laptop 4k da sorun çıkarıyor lakin Yeni nesil oynatır.apu olmasada olur 4k tv ve filmi rahat beslesin yeter kasa sadece film izlemek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerecegin laptop varmı
4k tv 4k çözünürlük ve 4k videyo youtube ikisini birlikte destekliyormu
TeşekkürlerBenim laptop 4k da sorun çıkarıyor lakin Yeni nesil oynatır.
Kuzenimde var bu cihaz ddr3 2 gb ramden dolayı sıkıntılıÖnerdiğimi denedin mi peki hiç?
Linkini attığım cihazda 8gb ram var hocam. Başka cihazla karıştırıyorsun galiba.Teşekkürler
Kuzenimde var bu cihaz ddr3 2 gb ramden dolayı sıkıntılı