Arama sonuçları: *

1. YılancıUsopp

Bilgisayarımda dar boğaz mı var

Fps sınırla. Benzer sistemlere sahibiz. Bende rx 580 var senle aynı fps'i alıyorum veya biraz daha fazla. Ben sınırladım fps'İ yoksa bana da drop girebiliyor. Sistemimiz kötü olduğu için sınırlamak lazım hele ki senin ekran kartın daha düşük model. Daha iyileri hepimizin olur İnşallah. Ayrıca o...
  2. YılancıUsopp

PC yi test ederken bazı sorunlar yaşadım

Psu daki 0 ve 1 tuşu açma kapatma tuşu değil miydi? Ben oyle biliyorm
  3. YılancıUsopp

Sürekli mavi ekran yiyorum ve ekran gidiyor

Donanımında arızalı parça olabilir ama ben anlamıyorum ondan da.
  4. YılancıUsopp

Masaüstü Sistemde Ups Olması Şart mıdır

Evet kesinlikle
  5. YılancıUsopp

Aynen yanlış biliyormuşum. xD xD xD gerek yoktu bence ama sen bilirsin.
  6. YılancıUsopp

Kısa devre olabilir hocam. Laptop şarjdayken gittiyse elektrik, o zaman gg. Geçmiş olsun adınıza üzüldüm hocam.
  7. YılancıUsopp

Ups ile bozulmaz hocam. Topraklama yoksa eğer elektrik gidince pc disko makinesine döner:blobdance:
  8. YılancıUsopp

Sistemime yapabileceğim upgrade

Aa doğru o işlemciler de vardı intelin güzel. Amd de geçebilirsin ama min. 7800x3d geçmiceksen geçme amd'ye. Bence değmez. 14600kf veya i7 serisi takarsın o anakarta.
  9. YılancıUsopp

Sistemime yapabileceğim upgrade

Monitörün güzel ama şunu söylemeliyim fps oyunu oynuyorsan intel cpu almakla biraz hata etmişsin gibi. amd alsan hem daha iyi performans hem işlemci yükseltmen için daha fazla imkanın olurdu. Şimdi işlemci yükseltiyim desen değiştirmen gereken bir de anakartın çıkacak meydana :blobdance:
  10. YılancıUsopp

Windows 7 64 Bit bilgisayarımı hızlandırmak istiyorum

Ustam başlat kısmına sağ tıkla/ görev yöneticisi/ performans'a tıkla orda çıkıyor sistem özellikleri
  11. YılancıUsopp

Windows 7 64 Bit bilgisayarımı hızlandırmak istiyorum

Pc özelliklerini yazar mısın ona göre istersen yükseltme tavsiyesi verebiliriz. Kendin birkaç performans ayarı yaparak da hızlandırabilirsin bilgisayarı ama yükselttiğindeki kadar performans artışı yakalayamazsın.
  12. YılancıUsopp

Oyun konsolu önerisi

O konuda bilgim yok hocam
  13. YılancıUsopp

Oyun konsolu önerisi

Haklısınız hocam ama paramguvende sistemi var tamamen alıcıyı koruyor. Şehir içi ise elden de teslim alabilirsiniz. Evet 2.el işi biraz risk işi ama durum bu hocam. 0 fiyatı karaborsa direkt
  14. YılancıUsopp

Oyun konsolu önerisi

Bütçeyi biraz daha zorlayabilirsen 3.5k genel fiyat bu xbox 360 satılıyor bence bu, o ikisinden de iyi olur gibi geliyor bana ama size kalmış hocam. Ne düşünüyorsunuz siz?
  15. YılancıUsopp

Oyun konsolu önerisi

Bu fiyata bu olur. Fiyatına göre iyi bence ama daha retro tarzı oyunlar oynanır biraz daha grafik önem veriyorsan psp alınır. Ama buna emulator kurarsın yani bence bu daha iyi
  16. YılancıUsopp

Oyun konsolu önerisi

Haa o zaman bu bütçede ben psp arardım hocam
  17. YılancıUsopp

Sürekli mavi ekran yiyorum ve ekran gidiyor

Öncelikle gazzıklı voyvoda hocam şunu söylemeliyim ki ekran kartınız sıcaklıktan dolayı çöküyor olabilir.bunu kontrol ettiniz mi?
  18. YılancıUsopp

Oyun konsolu önerisi

8bit do ultimate 2c al o paraya kanka. Ben aldım çok kaliteli gamepad bi de bluetooth ve 2.4g bağlanabilir. Telefona ppsspp indirip romları da googla dan indirip Zarchiver ile romları çıkartman gerek sonra oynayabilirsin çok keyifli olur
  19. YılancıUsopp

Oyunlarda sürekli çökme....

psunun 80pilas gold sirtifekası var mi?
  20. YılancıUsopp

GPU Asla %100 Olmuyor

O zaman bilemiyorum. Umarım çözümüne kavuşursun
Geri