Uygunsuzisim7
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Esenlikler çok oyun oynayan biriyim laptopumda sorun olduğu icin oynayamıyorum 2 bin tl butcem var psp tetris tarzı bi öneriniz var mi? Varsa çok sevinirim
Yani onların çoğunu telefonda emülatörle de oynarsın pek gerek var mı sana kalmış.Esenlikler çok oyun oynayan biriyim laptopumda sorun olduğu icin oynayamıyorum 2 bin tl butcem var psp tetris tarzı bi öneriniz var mi? Varsa çok sevinirim
Telefon eski hocam çok ısınıyor8bit do ultimate 2c al o paraya kanka. Ben aldım çok kaliteli gamepad bi de bluetooth ve 2.4g bağlanabilir. Telefona ppsspp indirip romları da googla dan indirip Zarchiver ile romları çıkartman gerek sonra oynayabilirsin çok keyifli olur
Haa o zaman bu bütçede ben psp arardım hocamTelefon eski hocam çok ısınıyor
Haa o zaman bu bütçede ben psp arardım hocam
ps2-ps1 nintendo oyunlarını oynatan 500-600'lık retro arcade konsollar oluyor onlara bakabilirsin
Bu fiyata bu olur. Fiyatına göre iyi bence ama daha retro tarzı oyunlar oynanır biraz daha grafik önem veriyorsan psp alınır. Ama buna emulator kurarsın yani bence bu daha iyiR36S 64GB Elde Taşınabilir Retro Oyun Konsolu, Dahili 15000+ Klasik Oyunlar, 3.5 inç HD MIPI IPS Ekranlı Linux Sistemi, 3500mAh Taşınabilir Oyun ve Eğlence Cihazı (Yeşil, 64GB) : Amazon.com.tr: Oyuncak
R36S 64GB Elde Taşınabilir Retro Oyun Konsolu, Dahili 15000+ Klasik Oyunlar, 3.5 inç HD MIPI IPS Ekranlı Linux Sistemi, 3500mAh Taşınabilir Oyun ve Eğlence Cihazı (Yeşil, 64GB) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
Bunu buldum ama 2el psp mi bumu daha iyi
Bütçeyi biraz daha zorlayabilirsen 3.5k genel fiyat bu xbox 360 satılıyor bence bu, o ikisinden de iyi olur gibi geliyor bana ama size kalmış hocam. Ne düşünüyorsunuz siz?R36S 64GB Elde Taşınabilir Retro Oyun Konsolu, Dahili 15000+ Klasik Oyunlar, 3.5 inç HD MIPI IPS Ekranlı Linux Sistemi, 3500mAh Taşınabilir Oyun ve Eğlence Cihazı (Yeşil, 64GB) : Amazon.com.tr: Oyuncak
R36S 64GB Elde Taşınabilir Retro Oyun Konsolu, Dahili 15000+ Klasik Oyunlar, 3.5 inç HD MIPI IPS Ekranlı Linux Sistemi, 3500mAh Taşınabilir Oyun ve Eğlence Cihazı (Yeşil, 64GB) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
Bunu buldum ama 2el psp mi bumu daha iyi
Hocam 85 inç televizyon var xbox almayı düşünüyorum ama 2inci el güven olmuyor bilemiyorum 0 larida 8 10 bin tl arasiBütçeyi biraz daha zorlayabilirsen 3.5k genel fiyat bu xbox 360 satılıyor bence bu, o ikisinden de iyi olur gibi geliyor bana ama size kalmış hocam. Ne düşünüyorsunuz siz?
Haklısınız hocam ama paramguvende sistemi var tamamen alıcıyı koruyor. Şehir içi ise elden de teslim alabilirsiniz. Evet 2.el işi biraz risk işi ama durum bu hocam. 0 fiyatı karaborsa direktHocam 85 inç televizyon var xbox almayı düşünüyorum ama 2inci el güven olmuyor bilemiyorum 0 larida 8 10 bin tl arasi
Hocam 360 gamepass var mı dijitalde oyunlar baya ucuz gibi duruyoHaklısınız hocam ama paramguvende sistemi var tamamen alıcıyı koruyor. Şehir içi ise elden de teslim alabilirsiniz. Evet 2.el işi biraz risk işi ama durum bu hocam. 0 fiyatı karaborsa direkt
O konuda bilgim yok hocamHocam 360 gamepass var mı dijitalde oyunlar baya ucuz gibi duruyo