Samsung A56 - Samsung S25 Fe

Arkadaşlar selam,
Anneler günü için telefon alacağım bu ikisi arasında kararsız kaldım, arada fiyat farkı var değer mi sizce? 25 bin lira a56 samsung s25 fe 32 bin tl İkisi arasıda çok büyük fark varmı sosyal medya ve arada oyun ıcın kullanılacak , ufak tefek oyunlar candy crush tarzı.
Veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
A serisinin berbat olduğu düşüncesi 00 10 20 serilerinden onun dışında 30 ve 50 serisi gayet stabil ve kaliteli

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. İşiniz gücünüz rast gitsin dostlar. A56 aldım.

gunluk kullanim olacagi icin uzun sure kullanacak biri oldugu icin s25 fe al arayuzde kasma donmalari a56 ya gore 3 yil daha gec yapacak bir cihaz s25 fe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung Exynos 2400 var s24 de
S25 fe de aynı hacı

Arkadaşlar selam,
Anneler günü için telefon alacağım bu ikisi arasında kararsız kaldım, arada fiyat farkı var değer mi sizce? 25 bin lira a56 samsung s25 fe 32 bin tl İkisi arasıda çok büyük fark varmı sosyal medya ve arada oyun ıcın kullanılacak , ufak tefek oyunlar candy crush tarzı.
Veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
hocam s serisi ve a serisi arasında çok büyük değil ama hissedilir fark var s serisi almanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,072
Üyeler
195,521
Son üye
Elgueralla3301
Geri