Arama sonuçları: *

1. Yağız00

hem oyunda hemde internette dolaşırken drop yeme sorunu

Sistemini bilmeden kim yardımcı olabilir?
  2. Yağız00

İşlemcim Bir Anda 95 Dereceye Çıktı Ve Düşmüyor!

Ben çok anlamam ancak sistem eskiyse termal macun kurumuştur belki ya da işlemciye fazla voltaj da gidiyor olabilir diye tahmin ediyorum. SADECE TAHMİN.
  3. Yağız00

fps / hertz olayı çözemedim?

FPS bildiğim kadarıyla bilgisayarının saniyede üretebildiği kare sayısı gibi monitörün hz olayı ise monitörün saniyede kaç kare gösterebildiği. sen 144hz monit'le 300 fps alsan bile 144fps olarak yani saniyede 144 kare görürsün. 144hz monitörle 60 fps alsan 60 kare görürsün. 1604593036 Türkçeyi...
  4. Yağız00

Çözüldü✓ Mavi ekran aldım ancak minidump klasörü yok!

Tamam teşekkür ederim.
  5. Yağız00

Çözüldü✓ Mavi ekran aldım ancak minidump klasörü yok!

Az önce kardeşim bilgisayarımdan valorant oynuyordu. Çıkış yapınca birden mavi ekran vermiş. Sizle paylaşmak üzere minidump klasörüne gitmeye çalıştım ancak windows klasörü içinde minidump klasörü yok! sebebi nedir? @Emirhandkee @FightForHonor
  6. Yağız00

8GB USB Win10 Iso yeterlimi

Yeter aslında.
  7. Yağız00

Mavi Ekran Hatası Yardım

Bunu da yapamazsanız ne kadar önermesem de teamviewer adlı programla @Linux 'da isterse senin bilgisayarını kontrol edip dosyayı bulup alabilir. Ancak tavsiyem kimseye teamviewer yetkisi verme.
  8. Yağız00

Mavi Ekran Hatası Yardım

Dosya gezgininden windows'un kurulu olduğu diske girip oradaki windows klasöründeki minidump dosyasını google drive gibi bir sistemle buraya at.
  9. Yağız00

Laptop Batarya Sorunu

batarya gömülü ise hasar almadığı sürece kablolarda sorun olmaz ancak 5 yıl boyunca şarjda oyun oynandıysa batarya ya ölmüş ya da bozulmuştur.
  10. Yağız00

Laptop Batarya Sorunu

Çok bilgim yok ancak laptop çok eskiyse bataryası ölmüş olabilir ve ya batarya pimlerinde tozlanma ve ya temassızlık olabilir.
  11. Yağız00

Laptop'un windows key'ini nasıl alırım?

soru başlıkta. windows 10'dan 7'ye geçireceğim laptopu. bu yüzden key'i almak istiyorum. ayrıca windows 7 key'i nerden alabilirim. Geçenlerde bir rehberde win 10 lisans üretiyorlardı onu win 7 için nasıl yaparım?
  12. Yağız00

Aldığım FPS normal mi?

Bence önce test yap @FightForHonor yardımcı olur belki.
  13. Yağız00

Aldığım FPS normal mi?

Bana kalırsa sorun var.
  14. Yağız00

Valorantta ekran kartı kullanımım düşük geldi. Normalmidir?

tamam testleri yapınca konu açarım teşekkür ederim.
  15. Yağız00

testleri yaptıktan sonra özelden atayımmı?
  16. Yağız00

çok teşekkür ederim hepinize garanti olsun diye birde test mi yapsak? 1602512131 @oguzhnsrmn @ErselMert @Batuhan Akbaş
  17. Yağız00

Dostlarım işlemcim r5 3600 ekran kartım gigabyte rtx2060 windforce oc edition kardeşim valorant oynuyordu fps göstergesi açmış 200 fps alıyor en yüksekte. görev yöneticisinden ekran kartı kullanımına baktım %30. sizce normalmidir?
  18. Yağız00

Pc yi kapattıktan sonra ses geliyor

Bu videodaki işlemi yapar mısın. belki düzelir emin değilim aklıma bu geldi.
  19. Yağız00

Şarj kablosunun ucu yamuldu

Oldukça fazla ısınan bir şeye taktıysan belki ısıdan olabilir ancak emin değilim.
Top Bottom