knk batarya ölmüş olabilir belkiAlıntıyı görüntüleArkadaşlar resimde gördüğünüz gibi Tasarlanan kapasite 37331 fakat tam odlu kapasite 495383 diyor şaka mı bu? Laptop yakllşaık 4 gündür %0 ve şarj olmuyor. Asus X555U modeli. Fan temizliği falan yaptırmıştım 1 ay önce son 5 gündür böyle sorun nedir neden dolmuyor bataryam
Çok bilgim yok ancak laptop çok eskiyse bataryası ölmüş olabilir ve ya batarya pimlerinde tozlanma ve ya temassızlık olabilir.Alıntıyı görüntüleArkadaşlar resimde gördüğünüz gibi Tasarlanan kapasite 37331 fakat tam odlu kapasite 495383 diyor şaka mı bu? Laptop yakllşaık 4 gündür %0 ve şarj olmuyor. Asus X555U modeli. Fan temizliği falan yaptırmıştım 1 ay önce son 5 gündür böyle sorun nedir neden dolmuyor bataryam
yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Batarya gömülü olduğu için bugüne kadar hep şarjda oynadım çünkü şarjdan çıkarınca fpsim inanılmaz düşüyordu oyunlarda.Çok bilgim yok ancak laptop çok eskiyse bataryası ölmüş olabilir ve ya batarya pimlerinde tozlanma ve ya temassızlık olabilir.
bataryası ölmüş knk doğal yaniyaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Batarya gömülü olduğu için bugüne kadar hep şarjda oynadım çünkü şarjdan çıkarınca fpsim inanılmaz düşüyordu oyunlarda.
batarya gömülü ise hasar almadığı sürece kablolarda sorun olmaz ancak 5 yıl boyunca şarjda oyun oynandıysa batarya ya ölmüş ya da bozulmuştur.yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Batarya gömülü olduğu için bugüne kadar hep şarjda oynadım çünkü şarjdan çıkarınca fpsim inanılmaz düşüyordu oyunlarda.
Har disk de ölmüş 1tb vardı şimdi bir de bu eklendi durduk yerde 400tllik olduk birr andabataryası ölmüş knk doğal yani