Arama sonuçları: *

1. Y

AddInProcess denilen şey GPU'yu sömürüyor.

ha anladım hocam tekrardan teşekkürler
  2. Y

tarama yapıp otomatik kendi mi siliyor yani hocam 1649254572 tamam hocam tarayacağım, teşekkür ederim.
  3. Y

tamamdır hocam bitince haber veririm.
  4. Y

hocam üstteki arkadaşım kaspersky ile tarama yap dediydi. Şuan kaspersky tarama yapıyor inşallah olur da olmaz ise malwerebytes ile de yapayım olur mu? Çok teşekkürler ayrıca yardımınız için. 1649254268 bu arada full scan yapıyordum değil mi
  5. Y

GPU'nun arka planda tüketimi %100'ü buluyor arkadaşlar. Bilgisayar üzerinde de baya etkisini hissettiriyor. Şimdi ben biraz araştırdım fakat bir kısım virüs programı ile sil diyor bir kısım virüs değil başka işlemler yap diyor, konular da biraz eskiydi daha güncel bilgi varsa almış oluruz. Şimdi...
  6. Y

laptopu 2. monitor yapmak

hiç düşünmemiştim ben de yapabilirim. Kaydediyorum konuyu, teşekkürler :D
  7. Y

Kasada garip şeyler oluyor

öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Zeminde bir problem yok, kapaklar konusunda da bilgisayar yeni değil yani sonradan böyle bir şey olması mümkün mü? 1638136461 denedim hocam, lakin belli olmuyor. Nasıl desem titreşimde çalan telefon gibi düşünebilirsiniz.
  8. Y

Kasada garip şeyler oluyor

Sistemim: r3 3100 - asus tuf gtx 1650 - 8 gb 3000mhz ram - asus h310 anakart - 1tb 7200 rpm hdd - 240 gb adata su630 ssd Arkadaşlar son 2 gündür bilgisayarın kasasında değişik bir şekilde titreme ve ses oluyor. Çok şiddetli olmasa da 3 5 saniye ara verip sürekli devam ediyor. Yanlış bilgi...
  9. Y

Kasa mı satmayı düşünüyorum fiyat biçemiyorum

hocam ben de tam olarak o sistemin piyasasını bilmiyorum yalan söylemiş olmayayım ama taktik belli ya: her parçanın ayrı ayrı sıfır ve ikinci el fiyatlarına baktıktan sonra bir de aşağı yukarı sizinkine benzer sistemlerin ikinci el fiyatına göz gezdirin. Aklınızda bir fiyat belirmiş olacaktır...
  10. Y

Bilgisayarımdan ses gelmiyor

kulaklıktan/hoparlör/monitör? hangisinden gelmiyor kanka
  11. Y

3 Aylık hazır sistemimi garantiye göndermeli miyim?

teşekkür ederim dostum
  12. Y

Hayır atayım mı?
  13. Y

Korkmak değil kankam bak sonda demişim ki birşeye yarar mı sizce
  14. Y

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. 3 Ay önce falan gaminggen'den aldığım cyber-1650 hazır sistem son 1 aydır hemen hemen oynadığım her oyunda anlık donmalar yaşıyor. İlk başta pek önemsemesem de son 1 aydır kronik hale geldi. Valorant'dan örnek vereceğim ama oynadığım diğer...
  15. Y

Yeni topladığımız sistemde FPS kaybı yaşıyoruz, gerçekten bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Ben de kendi sistemimde 3100 gtx1650 ile 150-200 alıyorum. Ama bu sistem daha iyi olması gerekiyor bence 1614857003 Tamam teşekkür ederim <3
  16. Y

Yeni topladığımız sistemde FPS kaybı yaşıyoruz, gerçekten bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Güncel reis diğer oyunları oynamaya vakti olmamış daha ama PC arada donuyor sadece valo kaynaklı olduğunu sanmıyorum. 1614856872 Deneyeceğiz teşekkürler 1614856895 Kanka bir 8 daha atacağız ama ana sorun ram mi? 1614856919 Driverlar güncel ısınma değerleri de normal
  17. Y

Kanka daha yeni topladık bir 8 daha atacağız tabii ki ama sorun bu mu?
  18. Y

Arkadaşlar 2.5 ay önce falan kuzenimle birlikte hazır sistem aldık. İkimiz de baya kayıp yaşıyoruz. Benim sistem daha düşük pek fazla fps kaybı falan yok ama onun sistemde hiç olmaması gereken şeyler oluyor. Öncelikle sistem: Asus prime b450 anakart - Asus Radeon rx5500xt 8gb - ryzen5 1600af -...
Top Bottom