Yapamazsınselamlar masaüstü pcm var ve 2. monitor lazım halihazırda laptop var laptopu nasıl 2. monitor yapabilirim
Deneyeceğim teşekkürlerİki bilgisayarında Windows 10 olduğunu varsayıyorum.
Ek olarak ekran kartı sürücüsünü güncellemek Miracast desteklenmiyor hatasını çözebilir.
- Ekranın sağ altında bulunan bildirim panelini aç.
- En altta bulunan "Genişlet" butonuna bas ve "Yansıt" seçeneğine tıkla.
- "Uzat" seçeneğini seç ve yeniden bildirim paneli butonuna bas.
- Ardından "Bağlan" seçeneğine gel, cihazın Miracast destekliyorsa burada aynı internet ağı üzerindeki cihazları göreceksin. Desteklemiyorsa altta Miracast desteklenmiyor uyarısını görürsün.
Destekliyor muİki bilgisayarında Windows 10 olduğunu varsayıyorum.
Ek olarak ekran kartı sürücüsünü güncellemek Miracast desteklenmiyor hatasını çözebilir.
- Ekranın sağ altında bulunan bildirim panelini aç.
- En altta bulunan "Genişlet" butonuna bas ve "Yansıt" seçeneğine tıkla.
- "Uzat" seçeneğini seç ve yeniden bildirim paneli butonuna bas.
- Ardından "Bağlan" seçeneğine gel, cihazın Miracast destekliyorsa burada aynı internet ağı üzerindeki cihazları göreceksin. Desteklemiyorsa altta Miracast desteklenmiyor uyarısını görürsün.
Evet destekliyor; fakat iki bilgisayarında desteklemesi gerekiyor yani diğer bilgisayara da göz atın. Desteklemediğinde ise tam olarak "Bilgisayarınız veya mobil cihazınız Miracast'ı desteklemediğinden, kablosuz olarak yansıtılamaz." yazıyor.Destekliyor mu
Tamamdır baktım ikisi de destekliyor baglayamazsam size ulaşabilir mıyım buradan yardim edebilir misinizEvet destekliyor; fakat iki bilgisayarında desteklemesi gerekiyor yani diğer bilgisayara da göz atın. Desteklemediğinde ise tam olarak "Bilgisayarınız veya mobil cihazınız Miracast'ı desteklemediğinden, kablosuz olarak yansıtılamaz." yazıyor.
Tabii ki, aktif olduğum ve gördüğüm sürece cevap vermeye çalışırım.Tamamdır baktım ikisi de destekliyor baglayamazsam size ulaşabilir mıyım buradan yardim edebilir misiniz
Bu konuda bilgim yok maalesef, bende direkt buluyor ve tıklayıp bağlanıyorum. Bunun çözümleri mutlaka vardır, araştırma yaparsanız bulursunuz.ekranı vermek istediğim pcye geçip yaptım ama gözükmüyor sadece bu var bu benim diğer pc mi bastığımda ise hiçbirşey olmuyor