Arama sonuçları: *

1. Y

BU SİSTEMLE SORUN YAŞAR MIYIM ?

Hocam mümkün ise video ya da makale linki bırakabilir misin bende o anakartın kullanıcısıyım merak ettim acabala ne eksileri varmış aradım da bulamadım. Çok fark var ise anakart değişikliği iyi olacak
  2. Y

Yeşil ekran sorunu

Açıp kapayınca düzeldi şu an bilgisayardan yazıyorum. R6 da ilk crash verdi sonra rapor yollarken yem yeşil ekran kapatıp açtım şimdi 1588894175 Yardımcı olabilecek var ise çok mutlu olurum
  3. Y

Yeşil ekran sorunu

El capitan aldım fakat bugün yeşil ekran sorunu ile karşılaştım 2. haftadan Yemyeşil ekran oldu. Nedenleri nedir çözümü var mıdır?
  4. Y

hazır sisteme ekran kartı

Hocam eğer pinleri düzgün tutturursan hiç sorun olmaz. Ben tamir vb işlerde sürekli kırar ederim ilk tedirgindim baktım tık diye oturdu öyle aman aman kibar olmana gerek yok ama düzgün oturtmaz isen zorlama
  5. Y

Da Yeni Sistemde Sorun Var

@Abdullah Hacıgül Bende de hafif az ısınma var bakalım
  6. Y

Da Yeni Sistemde Sorun Var

Abdullah ı etiketleyin gerekli açıklamayı yapacaktır bence yapması lazım
  7. Y

Ortalama sıcaklık

Ryzen 5 3600 Wraith prism fan ve corsair spec delta
  8. Y

Ortalama sıcaklık

Olması gerekenden daha mı fazla
  9. Y

Ortalama sıcaklık

Bir sorum olacak. Bilgisayarda ortalama cpu ve gpu sıcaklıklıkları ne olmalı? El capitan da ortalama ekran kartı 70-72 işlemci 70-80 arasında dolaşıyor normal midir? (Hediye soğutucu ile kullanıyorum)
  10. Y

850 dolar nasıl 6200 tl ediyor

El capitanı soruyorsan Ekran kartının markası değiştiği için fiyatı öyle olması lazım.
Top Bottom