anakartın destekliyosa edebilirsinhiç bilgisi olmayan biri hazır sisteme ekran karını monteleyebilir mi?
kablo falan filan zorlamaz dimi?anakartın destekliyosa edebilirsin
Psudan çıkan bir kaç kabloyu ekran kartına takacaksın çok basit.kablo falan filan zorlamaz dimi?
Bana da şuan Asus Dual RTX 2060S ve FSP Hydro 600W 80+ geliyor. Basit midir takmasıEkran kartının takıldğı slotta bir tane tırnak olacak onu aşağı ittiriyorsun. sonrasında ekran kartını arkadaki girişleri oturacak şekilde takıp bastırıyorsun. sonrasında ise ekran kartının giriş kısımlarında kalan yere ekran kartına göre 1 2 vida takıyor iyice sıkıştırıyorsun bundan sonrası güç kaynağından gelen 6 pin 8 pin kabloları bağlamaya kalıyor. Eğer güç kaynağın yeniyse kolayca bağlayabilirsin. Çünkü onlarda bağlantı kabloları bulunur. Şayet eskiyse o bağlantılar bulunmayabilir. Tabii ekran kartın örneğin r7 240 gibi bir ekran kartıysa ekstra güç bağlantısı istemiyor sadece ilk dediklerimi yapıp bırakıyorsun. Gayet basit sadece kibar davranacaksın. Ekstra olarak videosunu da koyayım. Eğer ekran kartının ve güç kaynağının ne olduğunu belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
çok basit önemli olan tedirgin olma korkma özenle ve dikkatla yaparsan hatasız sorunsuz takarsın videoları izleyerek takmanı tavsiye ederim ben ilk pc mi izleyerek montajlamıştımBana da şuan Asus Dual RTX 2060S ve FSP Hydro 600W 80+ geliyor. Basit midir takması
Eyvallahçok basit önemli olan tedirgin olma korkma özenle ve dikkatla yaparsan hatasız sorunsuz takarsın videoları izleyerek takmanı tavsiye ederim ben ilk PC mi izleyerek montajlamıştım
Hocam eğer pinleri düzgün tutturursan hiç sorun olmaz. Ben tamir vb işlerde sürekli kırar ederim ilk tedirgindim baktım tık diye oturdu öyle aman aman kibar olmana gerek yok ama düzgün oturtmaz isen zorlamaBana da şuan Asus Dual RTX 2060S ve FSP Hydro 600W 80+ geliyor. Basit midir takması
Bakalım yarın veya perşembe ulaşacak, hallederimHocam eğer pinleri düzgün tutturursan hiç sorun olmaz. Ben tamir vb işlerde sürekli kırar ederim ilk tedirgindim baktım tık diye oturdu öyle aman aman kibar olmana gerek yok ama düzgün oturtmaz isen zorlama
usta sistem linkini fırlatsanaBakalım yarın veya perşembe ulaşacak, hallederim
Teşekkür ederimmEkran kartının takıldğı slotta bir tane tırnak olacak onu aşağı ittiriyorsun. sonrasında ekran kartını arkadaki girişleri oturacak şekilde takıp bastırıyorsun. sonrasında ise ekran kartının giriş kısımlarında kalan yere ekran kartına göre 1 2 vida takıyor iyice sıkıştırıyorsun bundan sonrası güç kaynağından gelen 6 pin 8 pin kabloları bağlamaya kalıyor. Eğer güç kaynağın yeniyse kolayca bağlayabilirsin. Çünkü onlarda bağlantı kabloları bulunur. Şayet eskiyse o bağlantılar bulunmayabilir. Tabii ekran kartın örneğin r7 240 gibi bir ekran kartıysa ekstra güç bağlantısı istemiyor sadece ilk dediklerimi yapıp bırakıyorsun. Gayet basit sadece kibar davranacaksın. Ekstra olarak videosunu da koyayım. Eğer ekran kartının ve güç kaynağının ne olduğunu belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
usta sistem linkini fırlatsana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederimm
güç kaynağı için video izleyin. Çok zor bir işlem değil.Bana da şuan Asus Dual RTX 2060S ve FSP Hydro 600W 80+ geliyor. Basit midir takması