Arama sonuçları: *

1. Y

Sistem parçalarını tek tek sipariş verdikten sonra nerede toplatabilirim?

Hocam forumda sora sora yaparsınız bence bilgidi olanlar illaki yardım eder veya bilen bir tanıdığınız falan varsa ona sorun
  2. Y

2. El sistem topluyorum yorumlarınızı bekliyorum

hocam çok haklısınız anakart çok sıkıntılı aslında benim anakartımın ekran kartını tutan çentiği kırıldı en fazla 5 liralık plastik bir parça ama yani kim bilir kaç para tutacak yaptırmak kart nerdeyse kullanılmaz hale geldi ayrıca bencede 2. El almak çok Riskli ama arkadaşın baktığı parçaları...
  3. Y

Haklısınız hocam büyük ihtimalle ya parçalarda bişey var yada dolandırıcı
  4. Y

Sistemde her şey çok iyi fiyatına göre bence psu yu değiştirin fiyat sizi yanıltmasın sağlam bir psu bakın sıfır veya ikinci el uyguna bulursunuz diye tahmin ediyorum
  5. Y

Aynen hocam zaten kimseye güven olmuyor en hayırlısı o
  6. Y

Hocam direkt testleri yapıp size atsın ondan sonra siz tekrar yapın bence almaya gittiğinizde
  7. Y

Çözüldü✓ Pc hiçbir şekilde açılmıyor

Pinlerin olduğu yerin yakınında yazar hocam şema vardır bir tane büyük ihtimalle
  8. Y

Anakartımın ekran kartı yerindeki plastik şey kırıldı

Şu şekilde bir kırık hocam ayrıca ekran kartı soketinib iki tarafında m2 yuvası var tamir de falan sıkıntı olur mu o
  9. Y

Eğer bu garantininde onaracağı şekil buysa beklemeye gerek yok bence ama bilmiyorum
  10. Y

Bilgisayarcının pek bişey yapcağını bende sanmıyorum eğer değişim talebi onaylanmanza birde garantiye yollarım
  11. Y

Peki ücret karşılığı değişim yaparlar mı veya tamir falan
  12. Y

Kökten kırıldığı için kullanma şansım yokmu şuan destekleyerek vesaire
  13. Y

Çıt sesi gelmiyo ve kart rahatça girip çıkabiliyor yuvaya 1736001140 Çokbi ücret olmazsa yaptırmak veya değiştirmek mantıklı gibi talep oluşturdum bekliyorum şuan çalışmıyorlar hafta içi arıyabilirim en erken firmayı
  14. Y

Hocam garantiye yollasam yaptırma gibi bir şey yaparlar mı 1736000970 Galax sg 4070 tis
  15. Y

Ekran kartım ağır bir kart destek gerektirir diye düşünüyorum ben
  16. Y

Yeni bir pc topladım montajlarken anakartın üzerinde ekran kartı girişinin klipsimidir nedir öyle bişey kırıldı ne yapmam lazım satıcıyla iletişime geçsem veya değişim istesem yaparlarmı çünkü hatam olduğunu düşünmüyorum normal bir şekilde açarken o şeyi kırıldı 1736000581 bu
  17. Y

Soğutmam kasaya tam sığmıyor gibi acil yardım

İkisininde arka tarafını sola doğru taktım 1736000261 O iskelet dediğin kısım yani
  18. Y

Soğutmam kasaya tam sığmıyor gibi acil yardım

Bilgim yok ama zaten bir süre işim olamayacak gibi bu işlerle
Top Bottom