Soğutmam kasaya tam sığmıyor gibi acil yardım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 16
bide bu ortadaki rgb ye takcaz şimdi diğerleri ne işe yarıyor aynı kabloya bağlılar
bu fanalrdan gelıyor demı alttakını sana söyledıgım gırıse takıcan dığerı bosta kalıyordu yanlıs hatırlamıyosam suan ben o fanalrı cıakrdıgım ıcın pek hatırlamıyorum ama alttakı söyledıgım gırıse takılıcak

bu fanalrdan gelıyor demı alttakını sana söyledıgım gırıse takıcan dığerı bosta kalıyordu yanlıs hatırlamıyosam suan ben o fanalrı cıakrdıgım ıcın pek hatırlamıyorum ama alttakı söyledıgım gırıse takılıcak
Alttaki küçük olan mı jargb olan pine takılcak yoksa aradaki 3 lü olan mı

Tek bir tane var galiba o şeyden o kırmızı uçlu şey çoklayıcı olarak kullanılıp hepsinimi çalıştırıyor
evet o kablolar fanların donmesı ıcın guc verıyor dıger 3 pınlı olan kuçuk kablo argb ıcın

Çok sıkıntı yaşicam galiba bilmiyorum böyle olması sıkıntılı gibi gözüktü gözüme iki fanda birbirine bakıyor ama iyini böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyiyse araya koyacağım fanıda mı sola baktırtayım
Fanların yönünün doğru olduğundan emin misin

Fanların arkasında iskelet gibi plastik bi yapı oluyor onların hepsinin aynı yöne bakması lazım sogutucunun en solundaki fanı ters takmışsın gibi geldi bana

Fanların arkasında iskelet gibi plastik bi yapı oluyor onların hepsinin aynı yöne bakması lazım sogutucunun en solundaki fanı ters takmışsın gibi geldi bana
İkisininde arka tarafını sola doğru taktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O iskelet dediğin kısım yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,649
Üyeler
184,958
Son üye
0din