Palo DAYI 👑
80+ Gold
hayır ikiside aynı işlemi yapıyor birini tak yeterliAynı kablodan 2 tane var farkeder mi
hayır ikiside aynı işlemi yapıyor birini tak yeterliAynı kablodan 2 tane var farkeder mi
Peki hocam şimdi diğer siyah uç boşta kalıcak dimihayır ikiside aynı işlemi yapıyor birini tak yeterli
evet zaten sen psudan güçü verdin şuan ve hepsi çalışabılır durumdalarPeki hocam şimdi diğer siyah uç boşta kalıcak dimi
bide bu ortadaki rgb ye takcaz şimdi diğerleri ne işe yarıyor aynı kabloya bağlılarhayır ikiside aynı işlemi yapıyor birini tak yeterli
bu fanalrdan gelıyor demı alttakını sana söyledıgım gırıse takıcan dığerı bosta kalıyordu yanlıs hatırlamıyosam suan ben o fanalrı cıakrdıgım ıcın pek hatırlamıyorum ama alttakı söyledıgım gırıse takılıcakbide bu ortadaki rgb ye takcaz şimdi diğerleri ne işe yarıyor aynı kabloya bağlılar
Alttaki küçük olan mı jargb olan pine takılcak yoksa aradaki 3 lü olan mıbu fanalrdan gelıyor demı alttakını sana söyledıgım gırıse takıcan dığerı bosta kalıyordu yanlıs hatırlamıyosam suan ben o fanalrı cıakrdıgım ıcın pek hatırlamıyorum ama alttakı söyledıgım gırıse takılıcak
3lü olanAlttaki küçük olan mı jargb olan pine takılcak yoksa aradaki 3 lü olan mı
Tek bir tane var galiba o şeyden o kırmızı uçlu şey çoklayıcı olarak kullanılıp hepsinimi çalıştırıyor3lü olan
evet o kablolar fanların donmesı ıcın guc verıyor dıger 3 pınlı olan kuçuk kablo argb ıcınTek bir tane var galiba o şeyden o kırmızı uçlu şey çoklayıcı olarak kullanılıp hepsinimi çalıştırıyor
Fanların yönünün doğru olduğundan emin misinÇok sıkıntı yaşicam galiba bilmiyorum böyle olması sıkıntılı gibi gözüktü gözüme iki fanda birbirine bakıyor ama iyini böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyiyse araya koyacağım fanıda mı sola baktırtayım
Bilgim yok ama zaten bir süre işim olamayacak gibi bu işlerleFanların yönünün doğru olduğundan emin misin
İkisininde arka tarafını sola doğru taktımFanların arkasında iskelet gibi plastik bi yapı oluyor onların hepsinin aynı yöne bakması lazım sogutucunun en solundaki fanı ters takmışsın gibi geldi bana