Arama sonuçları: *

1. YigitIsTaken

Oyun oynarken donma takılma stutter

Yokmu çözümünü bilen
  2. YigitIsTaken

Denedim düzelmedi ama galiba sorun monitörde başka bir monitör deniyorum şu anda hıç sıkıntı yok 1739320320 aohsvbdbjabdvasjdvn sadece Rust oynuyorum rust da CPU based bi oyun 1440x1080 low grafiklerde oynuyorum o yüzden ihtiyacım yok
  3. YigitIsTaken

Bilgisayarımdan çıkan garip ses.

bilgisayarındaki fanları tek tek parmağanla nazikçe durdurup hangi fandan geldiğini öğrenebilirsin.
  4. YigitIsTaken

Merhaba, uzun bi süredir sadece rust oynuyorum eski bilgisayarımı kasım ayında upgrade ettikden yaklaşık 1-2 hafta sonra bilgisayarımda oyun oynarken arka plandaki uygulamalarda scroll ile kaydırırken takılmalar, bozulmalar ve donmalar yaşamaya başladım. Bilgisayarıma format attım, tüm...
  5. YigitIsTaken

işlemcimin sıcaklığını indiremiyorum

Dostum r5 3600 kullanıyorum frekans olarak 4350 voltaj olarak da 1.325 de kullanıyorum wraith prism ile oyunlarda max 73 C gördüm
  6. YigitIsTaken

Mavi Ekran Bu dosyaları inceleyebilir misiniz?

Arkadaşımın bilgisayar sıklıkla mavi ekran veriyordu bende minidump dosyalarını yollamasını istedim inceleyebilecek birileri varmı hata kodu ise şu şekilde imiş: (WHEA-UNCORRECTABLE ERROR) Şimdiden teşekkürler https://drive.google.com/file/d/16Zau9Q7QOEwlNw_xMyp1xBhJ2vni05Do/view?usp=sharing
  7. YigitIsTaken

Forza 4 de FPS'm düştü ?!

Doğrulama % sini göstermesi gerekmiyor muydu?
  8. YigitIsTaken

Forza 4 de FPS'm düştü ?!

Valorantda ortalama 230 ve Apex legendsda ortalama 95 FPS alıyorum ancak Forza 4 de max ayarlarda 1 hafta önce 90-100 FPS alırken şu anda ortalama 55 FPS e düştü sebebi ne olabilir ısınma sorunum yok GPU max 73 dereceye çıkıyor CPU ise max 70 dereceye çıkıyor herhangi bir darboğaz sorunu yok.
  9. YigitIsTaken

Garantiye göndereceğim sistemdeki o.c. anlaşılır mı?

Öncelikle selam, yaklaşık 2 hafta önce imzamdaki sistem bozuldu sorun kısaca ("Monitöre sinyal gelmiyor, bazende direkt start almıyor") aldığım yer ITopya'ya götürmek için yeni zaman bulabildim, işlemciye ve ekran kartına O.C. yapılmıştı bios pilini söküp takdım ancak sizce yinede yaptığım O.C...
  10. YigitIsTaken

Anakart ile alakalı bir sorum olacak

Sınırlandırması kalksa bile 1100 TL lik işlemciye 2000 TL ye anakartda alınmaz yani.
  11. YigitIsTaken

windows 11 oyun performansı

Windows 11 i uzun zamandır kullanıyorum sadece 1 kere mavi ekran yedim, oyunlarda herhangi bir FPS düşüşü veya artışı yaşamadım bence tasarım olarak da gayet güzel olmuş o yüzden Windows 11 i öneririm.
  12. YigitIsTaken

Kalkmaz diye biliyorum. İşlemci ve Anakartını değiştirirsen farklı tabi, ancak zaten İntel işlemcilerde ram frekansları çok da fazla performansa etki etmiyor.
  13. YigitIsTaken

i3 10100f in maksimum desteklediği ram frekansının 2666 MHz olması gerek yani sonuç olarak istersen 4800 MHz ram al yinede 2666 MHz de çalışacaktır.
  14. YigitIsTaken

Bilgisayarımdan görüntü gelmiyor

Selamlar yaklaşık 9 ay önce aldığım sistemimi normalde düzenli olarak kullanıyorum ancak yaklaşık 2 saat önce açmaya çalıştığımda açılmadı kasadaki her şey normal gözüküyor ancak görüntü gelmiyor 2 ayrı monitörde denedim hdmi kablolarını değiştim ama her seferinde sinyal gelmedi yardımcı...
  15. YigitIsTaken

Çözüldü✓ LOL FİGHT'DA FPS DÜŞÜYOR VE KASMA OLUYOR

Monitörden kaynaklı olarak FPS düşüşü olamaz, ancak ekranda yırtılmalar olabilir. FPS yükseltmek için Nvidia ve Windows ayarlarını optimize etmenizi öneririm. Ayrıca eğer imkanınız varsa aynı modelden 1 adet daha ram almanızı öneririm.
  16. YigitIsTaken

Çözüldü✓ LOL FİGHT'DA FPS DÜŞÜYOR VE KASMA OLUYOR

Karakter ana hatlarını detaylandıran bir grafik ayarı olduğunu hatırlıyorum birde onu kapatarak dener misiniz. Ancak yinede bu kadar fps düşüşü normal değil oyunu oynarken arka planda başka işlemlerdemi oluyor?
  17. YigitIsTaken

king 7 yi satın aldım ama iyi fiyata mı aldım bilmiyorum

Şu zaman için iyi bir fiyata almışsınız
  18. YigitIsTaken

Rtx 2060 fan sesi ve ısı sorunu (yardım)

Sanki fanlar bir yere değme yapıyor gibi, durdurup kendi elinle çevirince kenarlara değip değmediğine bakabilirsin.
  19. YigitIsTaken

bilgisayarımda tpm var mı varsa nasıl açarım

Bu videonun yardımcı olacağını düşünüyorum arkadaş ne kadar kötü bir açıdan çekmiş olsada
  20. YigitIsTaken

görüntü bağdaştıcısı güncelemesi

MSİ ın yazılımı https://www.msi.com/Landing/dragon-center-download
Top Bottom