Neler Yeni

görüntü bağdaştıcısı güncelemesi

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
Önce bu dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkartman gerekli. Daha sonrasında güvenli moda girip, oradan devam etmen lazım. Tüm ekran sürücülerini kaldırman gerek.
güvenli mod derken virüs programındanmı bahsediyosun

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
güvenli mod derken virüs programındanmı bahsediyosun
Hayır. İşletim sistemini güvenli moda sokmanız lazım.
Bunu yapabilmek için Windows + R tuşlarına basıp msconfig yazman gerek.
Girdikten sonra önyükleme sekmesine gelip, güvenli önyükleme tikini açman gerek. Uygula dedikten sonra yeniden başlatmanı isteyecek. Programı masaüstüne çıkardıktan sonra yeniden başlat. Sonra otomatik güvenli moda geçecek zaten işletim sistemi. Masaüstü geldiğinde DDU'yu aç. Tüm ekran sürücülerini temizle seçeneğine tıkla. Otomatik kendisi yeniden başlatacak. İşlem tamamlandıktan sonra msconfig'e aynı şekilde girip yukarıda yere girip güvenli önyükleme simgesini kaldırıp, uygula'ya basman gerek. Sonrasında masaüstü geldiğinde yukarıda verdiğim linkten sürücüyü kur. İşlem tamamlanacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
atığın linkde bunu yazıyodu seçtim ordan windows 10 64bit sistemim öyle zaten sonra ordan bu yazılı =Windows Eski Sürücüler Mevcut en son sürücüler aşağıda görünür. Bu ürün eski bir destek modeline taşınmıştır ve ek sürücü sürümleri planlanmamaktadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Girdikten sonra önyükleme sekmesine gelip, güvenli önyükleme tikini açman gerek. Uygula dedikten sonra yeniden başlatmanı isteyecek. Programı masaüstüne çıkardıktan sonra yeniden başlat. Sonra otomatik güvenli moda geçecek zaten işletim sistemi. Masaüstü geldiğinde DDU'yu aç. Tüm ekran sürücülerini temizle seçeneğine tıkla. Otomatik kendisi yeniden başlatacak. İşlem tamamlandıktan sonra msconfig'e aynı şekilde girip yukarıda yere girip güvenli önyükleme simgesini kaldırıp, uygula'ya basman gerek. Sonrasında masaüstü geldiğinde yukarıda verdiğim linkten sürücüyü kur. İşlem tamamlanacak.
ve altında iki tane driver var onlardan hangisini yüklicem mesela
1630177641842.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

1630179266167.png
güvenli moda giricem yeniden başlatcam sonra buna basıcam tüm sürücüleri silicem sonra yeniden başlat senin link ten driver indir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş

Ryzhem