Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Bilgisayarım kendi kendine türkü çalıyor. Evet kendi kendine

Arkadaşlar bir anda arkada ufak bir ses duydum kulaklığın sesini tamamen açıp kulağıma tam bastırınca duydum bildiğiniz arkada radyo çalıyor kadının biri konuşuyor sonra sazlar müzikler giriyor. Yaklaşık 30 dakikadır böyle. Arka planda hiçbir şey açık değil. İnternetten biraz araştırdım radyo...
  2. Yigkikt

İşlemci kullanımı az

Herhangi bir düşük fps, donma, takılma problemi yaşıyor musunuz? eğer yaşamıyorsanız sistem kendine yetecek kadarını kullanıyordur içiniz rahat olsun.
  3. Yigkikt

Sistem yük altında yeniden başlıyor

Test etme imkanınız varsa psu'yu farklı bir sistemde deneyip kontrol etmeniz iyi olur
  4. Yigkikt

SSD mi Yoksa Kulaklık Mı Daha mantıklı Benim için ?

kulaklık al uygun fiyata 2. el depolama alırsın.
  5. Yigkikt

Yeni bilgisayarımı internete bağlayamıyorum

https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-G-DDR4/support#driver bu siteden LAN Drivers kısmındaki driverı kurabilirsin.
  6. Yigkikt

Yeni bilgisayarımı internete bağlayamıyorum

Laptopumda bu sorunu her formatta ben de yaşıyorum. Uygun driverı bulup telefondan veya başka bir pcden indirip bir flaş disk ile diğer bilgisayara kurarsan problem çözülecektir eminim.
  7. Yigkikt

Donanım Arşivi Önerisi Sistemde Sıkıntı Yaşıyorum

Oyunlarda drop yemenin sebebi 1x16 ram kullanıyor olman olabilir mi acaba? her zaman ram konusunda birden fazla kanal kullanmak daha yararlıdır 2x8 gibi.
  8. Yigkikt

Pc cok isiniyor ne yapmaliyim acil

elinizdeki işlemci hakkında bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemiyorum sizin işlemciniz hakkında bilgisi olan birini konuya etiketlerlerse yardımcı olsun uv konusunda
  9. Yigkikt

işlemciyi daha düşük voltajda çalıştırıyoruz bu sayede de çok daha serin çalışıyor ben kendi işlemcimde de uv işlemi yaptım
  10. Yigkikt

Pc Bi̇osdan Çikamiyorum Ve Sifirlayamiyorum

örnek olsun diye sata portunun ne olduğuna dair bir görsel eklemiştim kusura bakmayın.
  11. Yigkikt

94 derecelere kadar çıkıyor kasanızın iyi hava almaması, fan sayısının yetersizliği ile alakalı bir durum olabilir çözüm seçenekleri ise kasanın camını söküp kullanarak bir nebze de olsa hava akışını iyi hale getirmek işlemcinin kendi fanı haricinde bir sıvı soğutucu ya da kule tipi soğutucu...
  12. Yigkikt

sarı ile işaretlediğim yerler sata portu diskin takılı olduğu porttan çekip anakarttaki diğer sata portlarından birine takacaksınız
  13. Yigkikt

secure bootu kapatıp csmi de açıp tekrar pcyi açmaya çalışır mısın acaba
  14. Yigkikt

hayır sadece çalıştırın bu test işlemciyi %100 kullanıma sokacaktır 5 dakika sonra %100 kullanımda ne kadar ısındığına bakacağız
  15. Yigkikt

AİDA64 Extreme programını indirdiken sonra yukarıdaki araçlar sekmesine tıklıyoruz ardından sistem kararlılık testi diyoruz çıkan ekrandan stress cpu ve stress fpuyu tikliyoruz ve sol alttan start diyoruz. 5 dakika sonra stop demeden ss alıp burada paylaşırsanız bir fikir sahibi olup yardım edelim
  16. Yigkikt

hangi kullanım düzeyinde kaç derecelerde çalıştığını paylaşabilirsen çok daha iyi yardımcı olabiliriz aida64 ile 10 dakika cpu testi alıp sonuçları paylaşırsan olağandışı bir durum varsa yardımcı olmaya çalışalım
  17. Yigkikt

HDD ve SSD nin bağlı olduğundan eminsiniz değil mi geçenlerde ben de yaşadım aynı sorunu
  18. Yigkikt

Telefon elime ulaştı ne yapmalıyım

takıntılı olmaya gerek yok şarjını boşalt sonra tekrar doldur
  19. Yigkikt

CS:GO'da mavi ekran hatası alıyorum

bu kadar uğrasmak yerine dosyayı dosya tcye yükleseydin ya 😃 1602878100 bu arada ben de csgoda mavi ekran alıyordum @Treyarch yardımcı oldu çozdüm sanırim
  20. Yigkikt

Çözüldü✓ Csgo da kasadan gelen ses

cızırtı sinek sesi gibi gelen bir cızırtıysa kulagınızı bi ekran kartına yaklaştırın sesin kaynağı o ise büyük ihtimal CoilWhinedır sisteminizde bir sorun çıkarmaz.
Top Bottom