Coochie Man
80+ Bronze
Nasıl çözebilirim ne sıfırlayabiliyorum ne bios dan çıkabiliyorum napabilirim formatlamayı deniyorum olmuyor?
F10 basar mısınız?Nasıl çözebilirim ne sıfırlayabiliyorum ne bios dan çıkabiliyorum napabilirim formatlamayı deniyorum olmuyor?
Hayır hocam hiçbir şekilde olmuyor çıkamıyorum.F10 basar mısınız?
Çıkamıyor musunuz hocam çıktığınızda tekrar oraya mı atıyor?Hayır hocam hiçbir şekilde olmuyor çıkamıyorum.
EvetÇıkamıyor musunuz hocam çıktığınızda tekrar oraya mı atıyor?
Kontrol ediyorum.HDD ve SSD nin bağlı olduğundan eminsiniz değil mi geçenlerde ben de yaşadım aynı sorunu
ne demek evet hocam 2 tane soru sordum hangisi?Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kontrol ediyorum.
Çıktığımda yeniden atıyor, aynı şeye denk geliyor sorularınız.ne demek evet hocam 2 tane soru sordum hangisi?
o zaman diskinizi algılamıyor büyük ihtimalle, bağlantıları kontrol eder misin hocam?Çıktığımda yeniden atıyor, aynı şeye denk geliyor sorularınız.
Deniyicem birazdan hocam bilgilendiririm deneyince sağolun ilginiz için.o zaman diskinizi algılamıyor büyük ihtimalle, bağlantıları kontrol eder misin hocam?
o zaman diskinizi algılamıyor büyük ihtimalle, bağlantıları kontrol eder misin hocam?
Bios da storage kısmında hdd hotplug diabled olarak gözüküyor bu normal miHDD ve SSD nin bağlı olduğundan eminsiniz değil mi geçenlerde ben de yaşadım aynı sorunu
normal, hotplug; taktığın herhangi bir depolama birimini (ssd,hdd) anlık olarak usb takar gibi algılamaya yarıyor, yeniden başlatmana gerek kalmıyor.Bios da storage kısmında hdd hotplug diabled olarak gözüküyor bu normal mi
Sorun hakkında bir fikrin var mı ne yapabilirim?normal, hotplug; taktığın herhangi bir depolama birini (ssd,hdd) anlık olarak usb takar gibi algılamaya yarıyor, yeniden başlatmana gerek kalmıyor.