Neler Yeni

Pc Bi̇osdan Çikamiyorum Ve Sifirlayamiyorum

Can...

80+ Platinum
Hocam şimdi bios pilini çıkarıp taktım düzelmedi ssd nin kablosunu bulamadım ama yardımcı olabilir misin
Dostum sorununu bana net olarak açıklayabilir misin ayrıntısıyla benim yaşadığım soruna benziyor işlemcim bozuk çıktı benim

Coochie Man

80+ Bronze
Hocam daha önce görüyordu değil mi?
Daha önce bir sıkıntı yoktu format atmak istiyorum flash ile Windowsu nereye kurmak istiyorsunuz yerinde ssd ye kuramıyorum ne biçimlendir ne ileri yapabiliyorum hata veriyor. Orada ss gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sorununu bana net olarak açıklayabilir misin ayrıntısıyla benim yaşadığım soruna benziyor işlemcim bozuk çıktı benim
Bios da takılı kalıyorum ne format atabiliyorum ne bios dan çıkıp pc ye girebiliyorum.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Daha önce bir sıkıntı yoktu format atmak istiyorum flash ile Windowsu nereye kurmak istiyorsunuz yerinde ssd ye kuramıyorum ne biçimlendir ne ileri yapabiliyorum hata veriyor. Orada ss gözüküyor

Bios da takılı kalıyorum ne format atabiliyorum ne bios dan çıkıp pc ye girebiliyorum.
Hocam o ekrana gelip sürücü ara seçeneğini seçer misin?

Can...

80+ Platinum

Dostum ben şunları yaşadım aynısıysa işlemci olabilir
Bende pc durduk yere reset atıyordu sonra olay sadece biosta durmaya döndü biostan çıkınca tekrar biosa giriyodu format atmaya kalkınca yine reset atıyordu hic formata girmeden veya girmeye yakın ve boot menüde ssd ler gözükmüyor du bazen cok nadir gözüküyor du durduk yere ertesi gün pc yi açınca oldu

Herhangi bir disk buldu mu ?
Kanka benim sorun işlemcide çıktı

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto